Aktywne Wpisy

g0blacK +288
Znalazłem fajną stronkę, gdzie można ściągnąć filmy, muzykę, albo gry i programy.
Nie będę płacił za jakieś Netflixy jak tutaj mam za darmo.
Polecam
#filmnawieczor #internet #poradnik #dobrerady #gry
Nie będę płacił za jakieś Netflixy jak tutaj mam za darmo.
Polecam
#filmnawieczor #internet #poradnik #dobrerady #gry
źródło: temp_file4259340662907211277
Pobierz
Moseva +168
Jak ktoś nie wchodzi na główną za bardzo, to warto zrobić wyjątek i wykopać to znalezisko, żeby podkręcić Małysza ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jakieś mendy ukradły, skatowały na śmierć Strusia Zenka i jeszcze go zg*łcili. Grożą im za to jakieś śmieszne kary w stylu zakaz zbliżania się do osady w której przebywał ptaszek.
Warto nagłośnić, że nie ma przyzwolenia społecznego
Jakieś mendy ukradły, skatowały na śmierć Strusia Zenka i jeszcze go zg*łcili. Grożą im za to jakieś śmieszne kary w stylu zakaz zbliżania się do osady w której przebywał ptaszek.
Warto nagłośnić, że nie ma przyzwolenia społecznego
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#piwowarstwo
źródło: comment_FjuYMiAzlewTz0bYxIzPomnA8t6j3jGh.jpg
Pobierzźródło: comment_G9rsl32fdTzVX8irWP0o2kiUl9sNH73t.jpg
PobierzBo śrutowanie w sklepie w którym kupuję kosztuje 4zł, a ta przystawka 80zł.
Nieprędko się zwróci.
Masz dobrą piwowarską nazwę, w jednej z ostatnich warek użyłem tegoż chmielu :)
I jak ta lunga? Czuć ameryką? Bo ja ostatnio na polskiej oktawii się trochę zawiodłem.
@Toms94 pisze o ręcznym śrutowaniu. U mnie 6 kg zmieliło w jakieś 15 min. Trochę się kurzy ale bardzo mało. Więcej napyliłem przesypując zmielony słód z wiadra do wiadra niż przy śrutowaniu.
Nie dość, że musiałem to robić w piwnicy bo tak pyliło. No i wiertarka szybko się grzała.