Wpis z mikrobloga

@zaxcer: No ja musialem auto na siedmiogrodzkiej zostawic, bo na woli nie da sie przejechac xD Piechota do domu wrocilem, wieczorem bede musial spacerek po samochod wykonac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zaxcer dzisiaj widziałem gdzieś w internecie że przed świętami miała być otwarta obwodnica Marek... chyba uważają że jak otworzą na pasterke to też będzie przed świętami.... o 12 dalej roboty drogowe trwały jednak ładnie już tam wszystko wygląda.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@primemaster jakiś ziomeczek stąd zarzeka się że jest kierowcą ciężarówki na budowie tej opóźnionej części i że niby mają dziś w nocy otwierać. Słyszałem tak też z kilku innych źródeł, ale moim zdaniem to będzie tylko gorzej...
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@primemaster ok, tylko problemem nie jest ujście w lub z marek. Jest nim zwężka na moście jak jedziesz na zachód i doloty z prymasa. Tam są korki największe. W momencie jak z rana całe marki przestaną być zaczopowane na wjeździe z Piłsudskiego tylko płynnie dojdą do mostu tam przeniesie się cały ciężar ruchu. To samo stanie się w drugą stronę bo przecież Ci ludzie muszą też wrócić
  • Odpowiedz