Wpis z mikrobloga

oculus = hiv, tylko vive

mozesz rozwinac wypowiedz?

@sierzchula: @Atreyu: Hurr durr Vive ma kamerę a system śledzenia Lighthouse jest niekonwencjonalny i pozwala śledzić milion pieńcet sto dziewieńcet punktów bez znaczącego wzrostu obliczeń. Kamerki od Rifta to odgrzewane kotlety ( ͡° ͜ʖ ͡°). #bojowkavive #tylkovive
  • Odpowiedz
@AdireQ: xD ja to wogle zapomnialem co mnie tak sledzi, wazne ze dziala. od ktoregos updatetu zaczelo w koncu wykrywac normalnie kontrolery. a co do tych zasranych latarn to lep mnie boli od tego pisku, gowno wchodzi na obroty i wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wyje (niee raczej nie zepsute ale slychac jak 2 dyski twarde). pewnie po to ten kabel na sluchawki zeby tego pisku nie slyszec.
a ja bym nie oddal (chociaz
  • Odpowiedz
@AdireQ: slaba grafika? Moim zdaniem jest akurat do gier nie opartych o tekst, elite dangerous jest swietne, jak i gry zrobione pod VR, ale to trzeba miec sprzet ktory ogarnie ss 1.25 lub wiecej, a jak ustawie monitor w 1080p to i nawet sie da korzystac z niego w home 2.0, dodam ze na codzien uzywam monitora 4K ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
od ktoregos updatetu zaczelo w koncu wykrywac normalnie kontrolery.

@retrobajery: O. Też miałem problemy z parowaniem kontrolerów. Okazało się że winne jest gniazdo USB na przednim panelu. Podłączyłem bezpośrednio pod płytę i problem się rozwiązał. Teraz mam roszady ze sterownikami do GTXa. Po ostatniej aktualizacji sterownik co chwile padał więc wróciłem do wersji z września. Teraz znów proponują mi najnowsze sterowniki... BTW wrześniowy sterownik też "traci i odzyskuje sprawność" podczas
  • Odpowiedz