Aktywne Wpisy
Pokłóciłem się ze swoją dziewczyną i już nie wiem co zrobić.
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest

Palladyn400 +917

@chanelzeg: Przecież zerowe poparcie ma w Polsce, ale nie w UE, gdzie partia do której należy PO rządzi i obsadza wszystkie stanowiska.
@chanelzeg: Takim cudem że w większości pozostałych krajów UE, wygrały partie które są w sojuszu z PO.
Jedynym krajem w UE którym rządzi partia który jest w sojuszu z PiS jest UK.
@amd07: Czyli PiSowcy nawet dobrego sojuszu nie potrafią nawiązać tylko z krajem, którego zaraz nie będzie w UE. Lol
@chanelzeg: Przecież przystąpienie do sojuszy było w roku 2004 kiedy wchodziliśmy do UE.
@Ripper: Proszę mi tu glonów nie znieważać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@chanelzeg: @Ripper: Wg Umberto Eco jedną z cech ugrupowań o faszystowskim odchyle jest "postrzeganie wroga jednocześnie jako nadzwyczaj silnego i nadzwyczaj słabego".
Już spieszę z wyjaśnieniem tego pozornego paradoksu.
Otóż należy zrozumieć prosty fakt: ponieważ PiS wygrał wybory (głosem Suwerena) to PiS ma rację w absolutnie każdej sprawie niejako z samej definicji, czysto ontologicznie. Nie ma takich spraw w których PiS nie miałby