Aktywne Wpisy
Moonastro +99
Herato +65
W moim mieście średnio raz na 2-3 miesiące jakaś ciężarówka utknie w wiadukcie
Czy kierowcy TIRa naprawdę są tak upośledzeni ze nie mogą sobie kupić jakiś Tom Tom zamiast jeździć na Google Maps i odwalać takie cyrki?
Wydaje mi się ze to nie jest jakiś kosmiczny wydatek dla nich, ewentualnie kierowcy niech napisz tu powod czemu na oszczędzają na nawigacji?
#pracbaza #bekaztransa #kierowcaautobusu #ciezarowki
Czy kierowcy TIRa naprawdę są tak upośledzeni ze nie mogą sobie kupić jakiś Tom Tom zamiast jeździć na Google Maps i odwalać takie cyrki?
Wydaje mi się ze to nie jest jakiś kosmiczny wydatek dla nich, ewentualnie kierowcy niech napisz tu powod czemu na oszczędzają na nawigacji?
#pracbaza #bekaztransa #kierowcaautobusu #ciezarowki
Pozdrowienia z IC 54170 Pogoria relacji Gdynia Główna - Katowice.
Nowy rozkład wprowadził sporo zamieszania w nasze grafiki dobowe, ale jak widać jeździmy, bary są otwarte, piwo zimne i można też coś zjeść.
Od rozpoczęcia nowego rozkładu jazdy prowadzona jest standaryzacja ubioru pracowników Warsu.
Dostaliśmy koszule z logo firmy, do naszych strojów od stycznia dojdą też apaszki i krawaty. Może strzele jakieś #rozdajo fartuszka jak będę miała już 100% pewności, że całkowicie odchodzą do lamusa.
Standardowo jak ktoś jedzie ze mną i chce pogadać to zapraszam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miłego wieczoru i do zobaczenia w trasie!
#kotekwarsotek #intercity #wars #pkp #pracbaza
Wiem że jest firma sprzątająca ale ona nie jest odpowiedzialna za mycie lodówek, zmywarek itd przecież.
Poza tym pisałaś o pracownikach przeglądu.
Ekspresy itd owszem o ile jest jeszcze gwarancja. Jak minie to każda czynność jest płatna więc wydaje mi się że powinni pracownicy Wars czyścić go sami?
Pytałem skąd się bierze takie zachowanie tzn niedbanie o mienie albo zapychanie non stop odplywow.
@Invisible22 Przeciez oni chyba nie pracuja po 8 h jak sam przejazd trwa powiedzmy 12h. To byla szybka rozmowa przy piwku :)
Problem, ze nie maja koncesji na 40%+ i nie ma jednego przedzialu zeby mozna bylo sobie zapalic... Przeciez to meczarnia napic sie piwka czy wodeczki i nie zapalic, nawet e-peta. Powinni wprowadzic jakis
I jeździmy czasem po kilka tygodni (mój rekord to pięć tygodni na dwa tygodnie wolnego i trzy tygodnie w pracy dalej) do kilku miesięcy. Zależy jak kto lubi/chce/może.
Palących wagonów a nawet przedziałów nie będzie dopóki nie zmieni się ustawa o paleniu w miejscach publicznych.
@fortheworld No mówię. Spec od reklamy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Samych S2 życzę!
Masz na zdjęciu stan oświetlenia na ten moment. I to jest 20%, o którym mówi @Ziner.
@kotekniecnotek: Poka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)