Wpis z mikrobloga

Zauwazyliscie ile jest gimbazy na mirko, hejtującej wyroby tytoniowe i dobre trunki wyskokowe? Kobieta wrzuciła zdjecie swojej lodówki z 3 napoczętymi butelkami i stuleje ją zjechali od alkoholikow xD wyjmijcie kijeczki z dupek - jak wy nie potraficie sie bawić to nie znaczy ze kazdy tak ma. #a-----l #przemyslenia #bekazpodludzi
  • 139
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ActiveekHere: uwielbiam takie generalizowanie. Palenie spoko rozumiem to głupie ale albo pijesz a-----l czyli pijesz do porzygu, urywa ci się film, masz kaca cały następny dzień albo nie pijesz. Tak. Tak to właśnie wyglada
Opka to idiotka (>a-----l to nie n------k bo nie wszyscy się uzależniają) ale zwróciła uwagę na duży problem z tym ze ktoś ma a-----l w lodowce to jest alkoholikiem już xD jest jakaś bojówka na wykopie
  • Odpowiedz
@jakiezycietakiarab: Te cwaniak, ja pierwszy raz zapaliłem papierosa i lubiłem od razu palenie, smak dymu itd, więc to nie jest tak, że lubi się palić tylko dlatego, że jest się uzależnionym. Analogicznie, to że ktoś lubi smak piwa/wina czyni go uzależnionym? Grow up chłopcze.
  • Odpowiedz
  • 1
@ActiveekHere

ty się nadajesz do towarzystwa niedorozwiniętych gimbusów którzy nie mają żadnego hobby poza piciem w każdy weekend i tylko na to czekaja, jeżeli się zaczęło w gimnazjum takie odpały to opuszczając gimbaze już powinno się z tego wyrosnąć i znaleźć ciekawsze zajęcie niż chlanie alkoholu, ale nie każdy ma na tyle rozumu w głowie.

Ale czy ty człowieku jesteś w stanie ogarnąć o czym jest ten temat? O tym ze
  • Odpowiedz
@PomidorovaLova: twoja milosc i zaangażowanie oraz gloryfikowanie spożywania nie wskazuje na okazjonalne napicie się przy rzadko nadarzającej okazji a na menelstwo. Oczywiście ze nie każdy kto pije a-----l to alkoholik oraz można spożywać wszystko z umiarem i rozwaga ale twoje posty nie wskazują ze dla ciebie tak jest bo zachowujesz się jakby w życiu nie było nic poza alkoholem i fajami
  • Odpowiedz
@PomidorovaLova: daj spokój, ci ludzie, którzy tak hejtują a-----l mieli pewnie jakieś złe doświadczenia z nim związane, ktoś mógł mieć do czynienia z pijanym kierowcą, alkoholizm w rodzinie, albo generalnie w środowisku więc to może być zrozumiałe, że nie przepadają i nie potrafią sobie wyobrazić, że są ludzie, którzy po alkoholu zachowują się normalnie, bez agresora, czasem zrobią coś głupiego, ale generalnie bez szkód dla innych. A hejt na te
  • Odpowiedz
akiego wuja, niedawno zmarł- alko mu kompletnie wyżarł mózg

@maginalia: pamiętam takiego wuja. dalej zyje, alko nie wyżarło mu mózgu. Pewnie dlatego, że nie zachlewa się w trupa dzień w dzien. Znałem też takiego typka co miał w wieku 27 lat bajpasy wszczepione bo całe zycie w--------ł czizburgery. I typka co mu sie totalnie w głowie odkleiło bo grał na kompie po 70h bez przerwy od 10 roku życia. Pytanie
  • Odpowiedz