Wpis z mikrobloga

• 1
@Skorupczak dzięki!:)
@MangoZjem jak na razie jestem mega podjarany i już zapowiedziałem swojej #rozowypasek , że czeka nas kolejny zakup w postaci season pass'a z dwoma dodatkami :D
@Clefairy właśnie dotarłem do Owa Daim (o ile o tym mowa), przedarłem się jakoś górą, wspinając się po skałach i zjadając tonę jabłek, ażeby Link kochaniutki nie odmroził sobie kutacza. Udało się, idę zgłębiać :)
  • Odpowiedz
@Clefairy: ooo właśnie. Przypomniałem sobie że ze 3 miesiące temu przerwalem grę w tym momencie I nie wiedziałem przejść te lodową wichure czy coś w ten deseń.
Może niedługo powrócę di przygody i skorzystam z porady :) Dzięki!
  • Odpowiedz
@PanKabaczek: też długo się na tym zatrzymałem (nieudolnie poszukiwałem grubszego ubrania) przez co troszkę mnie ta gra zniechęciła do siebie na początku, ale później już było z górki i naprawdę polecam. Nabiłem 120 godzin (korzystając z kilku porad z internetu - bez nich byłoby dużo więcej).
  • Odpowiedz
  • 3
@megamas dzięki Mireczku, zabawy jest na razie tyle, że wczoraj od Zeldy odkleiłem się o 3:30 w nocy... I to nie że chciałem, musiałem iść spać przez rozum, bo dziś mam sporo do załatwienia. Tak to pewnie by mnie ranek zastał (ʘʘ)
  • Odpowiedz