Aktywne Wpisy

Salomonthekrol +97
Chlop włączył tokarke i go cofło we czasie o 50 lat.
#cnc
#cnc
źródło: 1000002931
Pobierz
jamestown +20
#raportzpanstwasrodka Ostatnio Khmerska fuszerka wyprowadzała Klapka z równowagi, co nie przeszkodziło mu wziąć najtańszego fachowca do położenia cegieł i w dzisiejszym gniocie chwalił postępy w budowie.
Ja specjalistą budowlanym nie jestem, ale nawet na chłopski rozum patrząc na to widać, że chyba coś jest nie tak z tymi łukami.
Jest tutaj jakiś ekspert, który powie czy to jebnie czy "myli się pan"?
z chatagpt:
Wykonanie łuku z cegły to jedno
Ja specjalistą budowlanym nie jestem, ale nawet na chłopski rozum patrząc na to widać, że chyba coś jest nie tak z tymi łukami.
Jest tutaj jakiś ekspert, który powie czy to jebnie czy "myli się pan"?
z chatagpt:
Wykonanie łuku z cegły to jedno
źródło: new angkor wat
Pobierz

Ten mały gadżet pozwala zrobić z dowolnych słuchawek przewodowych - bezprzewodowe. Łączymy swoje słuchawki z odbiornikiem a on poprzez BT łączy się z telefonem. Działa również gdy chcemy przesyłać muzykę z telefonu do zestawu w samochodzie.
#gearbest #xiaomi #cebuladeals #smartfon #chinskiecuda #promocje
źródło: comment_Nscko9UihGQphzEUy72boQa780wYNvVb.jpg
Pobierza xiaomi z telefonu blutoothem wysyła sygnał na to urządzenie do słuchawek na jacka
@qzbych @Peugeot307 Nie prawda! To z linka działa identyczne jak xiaomi! Docelowo są tańsze takie transmitery (Ali za 2-5 dolarów). Ale w xiaomi zapewne żywotność baterii jest większa lub/i zasięg BT
@Peugeot307:
Najlepiej się to sprawdzi w słuchawkach z odpinanym kablem bo tak to żadna frajda mieć dalej 1,5m kabla zwisające u nóg ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kupiłem coś podobnego na Ali za ~$5, bo chinol mnie oszukał i zamiast transmitera BT dostałem właśnie odbiornik BT.
Szału z jakością nie ma ale jest znośnie, ciekawe jak wygląda to w tym sprzęcie o Xiaomi. Macie