Aktywne Wpisy
youngboomer +60
Każda i każdy z tym telefonem przy uchu, co oni mają w tych głowach po równo nasrane to ja nie dowierzam XDDD
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
alkoJezus +108
Znam najgłupszego człowieka na ziemi, nie sądzę by ktoś go przebił, już tłumaczę
Mój dawny znajomy z podbazy, rocznikowo starszy ale kiblował (w podstawówce na wsi gdzie każdy przechodził!) to chodziliśmy do tej samej klasy. Nauki nie kontynuował tylko pojechał krowy doić do Szwajcarii, kontakt sie urwał no bo i po co ale widziałem go w socjalach i oto co tam się działo:
- rok 2015, wykryto u niego podczas rutynowych badań
Mój dawny znajomy z podbazy, rocznikowo starszy ale kiblował (w podstawówce na wsi gdzie każdy przechodził!) to chodziliśmy do tej samej klasy. Nauki nie kontynuował tylko pojechał krowy doić do Szwajcarii, kontakt sie urwał no bo i po co ale widziałem go w socjalach i oto co tam się działo:
- rok 2015, wykryto u niego podczas rutynowych badań
Pamiętacie akcje z pobiciem dziewczyny na Chełmie.
Jedną z agresorek przeniesiono do innej szkoły na Złotej Karczmie.
Dziś podobno pobiła tam chłopaka z nowej klasy. Do tego stopnia, że karetka go do szpitala zabierać musiała.
za https://www.trojmiasto.pl/raport/Raport-z-Trojmiasta-rt78353.html?ref=0-0
Ale bym takiej "ostrej" lali #!$%@?ł..
@JRtI:
To trzeba iść do telewizji i takiego prokuratora zapytać przed kamerą czemu jest taką amebą. Ja tam bym się nie #!$%@?ł z takimi "dziećmi"
@JRtI: lul xD
- rodzice nie wychowują swoich dzieci,
- bierni nauczyciele, którzy przychodzą odklepać swoje i wyjść,
- prawo, które dalej stawia na lepszej pozycji agresora.
No, a największy rak z tego to rodzice, którzy pod dachem trzymają patologie, ewentualnie dziecko z burzą hormonów ale są pierwszymi adwokatami dzieci. Zamiast stać po stronie nauczycieli jako osób z którymi wspólnie wychowują i kształtują dziecko to tworzą się obozy.
@JRtI: Trąca niesławną, toruńską Budowlanką w 2003. Ale w sumie tamci zostali wywaleni i przyjęły ich szkoły 3 województwa dalej.
@KielbasaHasa: przecież odmówi wywiadu albo się zasłoni procedurami. A nawet jak go wyjebią to na jego miejsce przyjdzie kolejny.
@Gluptaki:
Jak czytam takie podejście ze strony waszej ( czyli obywateli) to nie dziwie się, że ten kraj tak wygląda. Jak nie można komuś dać w mordę to nie umiecie walczyć i nie wiecie co zrobić, a jak można dać w mordę to nie myślicie o tym, że potem ktoś będzie chciał oddać...