Aktywne Wpisy
ZanZani +70
Pracuję trochę z Chatem GPT i różnica względem poprzedniego roku jest naprawdę wyraźna i duża. Niesamowite, ile jeszcze rok temu robił głupot, tekstu wymaganego solidnej korekty, a do tego mocno skrótowego. Teraz potrafi się j------c tak rozpisać, że aż trzeba go stopować. A do tego robi świetnie jakościowo tekst, który wystarczy trochę poprawić pod własne widzimisię. To samo z pomysłami i wszelkimi zapytaniami technicznymi. Nawet na końcu podsumowanie ładne napisze. Zauważyliście duży
Davn +307
#nieruchomosci
Często przewija się argument "wykopki narzekają że są drogie kredyty, a chcą uwalić kredyt 0%, no debile"
Widzieliście w ogóle założenia tego programu? Ja z moją różową, oboje okolice lvl 30, nie mając dzieci, moglibyśmy liczyć na dopłatę 1200 do raty 5500, zakładając że jedno z nas się zwolni w pracy, bo zarabiamy za dużo żeby się łapać w program XDDDD
Kto
Często przewija się argument "wykopki narzekają że są drogie kredyty, a chcą uwalić kredyt 0%, no debile"
Widzieliście w ogóle założenia tego programu? Ja z moją różową, oboje okolice lvl 30, nie mając dzieci, moglibyśmy liczyć na dopłatę 1200 do raty 5500, zakładając że jedno z nas się zwolni w pracy, bo zarabiamy za dużo żeby się łapać w program XDDDD
Kto
To mój telefon. Samsung Galaxy Note II. Kupiłem go, bo zobaczyłem kiedyś reklamę w tv i już wtedy wiedziałem, że to jest telefon, który bym szanował bardziej niż własny ryj. I tak jest do dzisiaj.
Kupiony w Media Markt dokładnie dzień przed moim ślubem, 27 grudnia 2012 roku za niebagatela ale prawie 3.5 tysiąca złotych. Ten telefon przetrwał:
- moje małżeństwo
- emigrację do Irlandii
- emigrację do Niemiec, kolejny związek i jego koniec
- kolejny związek i zaręczyny
- mieszkanie w 7 mieszkaniach
- dwie firmy i otwarcie trzeciej
- moje popadnięcie w wieloset tysięczne długi ale i wybrnięcie z nich obronną ręką
- 4 samochody
- moją chorobę nowotworową
- śmierć dwójki bliskich przyjaciół i teścia
- początki znajomości i śluby 3 par przyjaciół którzy poznali się dzięki mnie i mojej byłej żonie
- rozwód moich rodziców i ich pogodzenie się
Telefon ten zaraz kończy 5 lat i do dziś zrobił 1823 zdjęcia. Klapka zgubiona rok temu. Bateria wymieniona raz - trzyma 2h. #feels #truestory #telefony
btw. ja swoim OP3 zrobiłem 2k zdjęć w 3msc... teraz sam nie wiem ile już mam napstrykanych, bo telefon ma ponad rok... xD :)
BTW jak można kurde zgubić klapkę? Rozumiem zgubić cały telefon ale klapkę? To tak jakby zgubić koło w samochodzie nie zauważyć i pojechać dalej...
@decorum: klapka miała plastikowe zatrzaski - jak ostatni z nich się już wyłamał to klapka po prostu przestała sie trzymać
@GiuseppeCalabrese:
Ja dałem 06.11.2012 2739zl ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mam fakturę jeszcze (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
PS gdybym nadal używał seryjnego softu to bym raczej już od dawna miał Xiaomi ( ͡° ͜ʖ ͡°)