Aktywne Wpisy
czteryrowery +379
WielkiNos +294
- dzień dobry tu komenda stołeczna proszę przelać blikiem 120 tysięcy.
- dobrze, już.
5 minut później...
#oszukujo #truestory #logikarozowychpaskow #zlodzieje #patologiazmiasta
- dobrze, już.
5 minut później...
#oszukujo #truestory #logikarozowychpaskow #zlodzieje #patologiazmiasta
I mówię o wypadnięciu z F1, nie o wypadku i kontuzji - z tego powodu mi przykro.
Ale! Żaden kierowca F1 nie mógłby sobie pozwolić na występ w rajdach bo klauzule w kontraktach im tego zabraniały. Ale Robert chcial być cwaniakiem, chciał pokazać że nie tylko F1, że czego to on nie umie i że on musi móc jeździć w rajdach.
I teraz #!$%@? ma.
Mógł skupić się przez kilka sezonów na F1, zdobyłby pewnie mistrzostwo, pojeździł w Ferrari, zostałby legendą FORMUŁY PIERWSZEJ. A nie legenda jazdy jedną ręką w rajdach.
Pewnie zaraz zleca się pieniacze, którzy będą pieprzyli, że jestem trollem ale mam ich gdzieś.
Kubica miał najlepsze warunki do bycia najlepszym.
Ale ZMARNOWAŁ okazję. Szkoda.
#kubica #f1 #williams
O ile dobrze pamiętam, to Robert miał nawet ofertę od lepszego zespołu niż Renault ale odrzucił ją bo w umowie był zapis o zakazie udziału w rajdach.
Kierowcy Ferrari regularnie brali udział w zimowych imprezach narciarskich - można powiedzieć, że wypadek taki jaki
@bertexon: nic nie chciał pokazać, rajdy to był jego trening i sposób na spędzanie czasu. Tragiczne zabezpieczenia na rajdzie + pech (bo wypadł akurat tam) albo szczęście (bo nie dostał tą barierą w korpus albo głowę). Widzę to tak samo jakby na treningu na siłowni spadł mu
Komentarz usunięty przez autora
Taka różnorodność dużo daje, widzę to nawet przy cały moim amatorsko-emeryckim jeżdżeniu na moto.
Gx