Wpis z mikrobloga

Paczkę mam i ja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jednak nie było to takie oczywiste, że będzie mi dane ją dzisiaj odebrać. Wczoraj otrzymała na trackingu status "zwrot do nadawcy" z powodu małego przeoczenia w adresie. Była interwencja na poczcie, na słuchawce, ale stwierdzili, że nic nie mogą zrobić ( ͡° ʖ̯ ͡°) Na szczęście miły Pan Listonosz, inny niż wczoraj, przejrzał dzisiaj jeszcze raz swoje towary i skojarzył adresata i miejsce. Także dziś, zaskoczony i oderwany od obowiązków przygarnąłem ją do siebie!

Mój tajemniczy nadawco. Dziękuję bardzo za paczkę. Szkoda, że list jest krótki (ta... 3 strony i narzeka xD) bo bardzo dobrze mi się go czytało, czytało mi się go najlepiej ze wszystkich dotychczasowych edycji. Wspomniałem tajemniczy, bo nie mogę doszukać się nicku, a nie jestem pewien co do poprawności skojarzenia podanych w liście ksyw na wypoku. Tyle o nim, do reszty odniosę się innym razem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kto nie lubi Ptasiego Mleczka? Tam, gdzie ciężko je dostać smakuje jeszcze lepiej i jest zerowane w trakcie pisania tego posta. Żelki od Gusto zostawię na później by próbować ich wspólnie z osobą, która je uwielbia. I nie, nie znałem tych żelków, nawet nie wiedziałem, że wypok za nimi przepada xD

O, Żubr, całe te. Wy mówicie, że ja olkoholik. Olkoholik? Ja piwa nie pije. Jeszcze połowę mam! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dzięki za kwartet Komesa z pokalem. Z czterech otrzymanych dane mi było pić potrójny złoty i jeszcze inny. Teraz mogę poszerzyć swoje doznania smakowe o kolejne, a piwka nie odmówię. No i wspaniała kura xD skojarzyłem z pewnym juberem, którego tu nie lubio a ja chętnie oglądam! Zastanawiałem się nawet, czy o tym nie napisałem w formularzu.

Dzięki raz jeszcze, odezwij się, nie pożałujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#wykopoczta #wykopaczka
JezelyPanPozwoly - Paczkę mam i ja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jednak nie było to takie oczywiste,...

źródło: comment_UsRXQULmTrWtU4HA6UjIwaTqwL7HjaJ4.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
@JezelyPanPozwoly: No witam, odzywam się. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odnośnie Twojego pytania z wykopoczty - tak, zgadza się. ;)

Miło mi bardzo, że kogoś zadowoliłem. ^.^

Jeszcze raz przepraszam za problemy. Trochę ich było przez to moje nadawanie paczki (przynajmniej się nauczyłem to robić), ale na szczęście skończyło się wszystko dobrze. :)
  • Odpowiedz