Wpis z mikrobloga

@ZedWu: widać że masz sporo siły w rękach i umiesz z niej korzystać. Obczaj jak tam idą trasy (z reguły oznaczane są jednym kolorem) i spróbuj przejść kilka z nich. Korzystaj głównie z nóg, a ręce tylko jako wsparcie.
  • Odpowiedz
umiesz z niej korzystać

@wajdzik: no chyba nie bardzo :D
Nie wiem czy coś tam się zmieniło w polityce, ale na fortecy nie było dawniej gotowych baldów, tylko styl "starej mordowni" - dużo chwytów i ustalasz sobie sam baldy
  • Odpowiedz
no chyba nie bardzo :D

@pilot1123: co miałem na myśli to fakt że @ZedWu był wstanie się unieść na rękach równolegle do ziemi. I dość spokojnie utrzymać. To może być dla niego dobry początek. Jak dorzuci do tego odpowiedni trening to proste trasy (V0-v2) będzie robił na spokojnie. Na trudniejsze przyjdzie czas
  • Odpowiedz
@wajdzik @pilot1123 w najblizszy poniedzialek prawodpodbnie znowu ide na jakąś scinake , zainteresowalem sie troche tematem , zapytalem tez o porady wspinacza sportowego(zdobywcy pucharu swiata) tez zwrocil uwage na to aby bardziej korzystac z nog. Ja szczerze mowiac poszedlem na scianke zeby wprowadzic jakies urozmaicenie w treningu bazujacym na podciagnieciach itd wiec byc moze dlatego glownie korzystalem z rak.
  • Odpowiedz