Aktywne Wpisy
WielkiNos +75
Jeśli taki sztuczny wygląd i zmiana z naturalnej, atrakcyjnej kobiety w instagramowy, wytatuowany klon z brwiami odrysowanymi od szablonu i napompowanymi ustami to dla współczesnych kobiet wzór do naśladowania i prawdziwe piękno to nie mam pytań. Mi się przykro na to patrzy.
#fagata #sztucznapani #logikarozowychpaskow
#fagata #sztucznapani #logikarozowychpaskow
Antibambino +443
No to kiedy ten #tesla Model 3 będzie lepiej dostępny wreszcie?
Patrzcie jaka jest przebitka na elektrykach...
no i tesla 3 nie będzie tańsza ;p
na cenę zwróciłem uwagę dlatego żeby ludzi w błąd nie wprowadzać
Obawiam się że Tesla nie będzie ani tańsza ani większa - pojemność obu bagażników (czyli wliczając również ten z przodu) to 390 litrów, a z tyłu też jest ścisk jak w kompakcie.
Choć wiadomo że jak kupisz Teslę to zaraz cię obskoczy masa fanatyków, podczas gdy o Golfa nikt nie da #!$%@? (choć jak się nie chce szpanować autem somsiadom to akurat zaleta)
i już patrząc choćby na wnętrze... widzisz, że jest dużo więcej rzeczy którego mogą się zepsuć.
EDIT: według strony #vw nowy e-golf ma Cd=0.27
No i pomijając nawet mniejszy opór areodynamiczny...
Model 3 ma ~50kWh (wersja z większą baterią ~70)
A golf zaledwie ~36kWh
Cd 0.35 to miały auta 15 lat temu. Aktualny Golf ma Cd = 0.27 #, a że w elektryku można zaślepić wloty to podejrzewam że e-Golf może mieć ~0.25.
No i w środku jest tradycyjne, do bólu ergonomiczne, VAGowskie wnętrze, a nie jakaś tabletoza, sądzę że to dla wielu będzie zaleta.
Bałagan? Akurat VW ma od wielu lat identyczne rozplanowanie przycisków - nawet jak się przesiądziesz z Passata B3 wyprodukowanego 30 lat temu do nowego to nie powinno być kłopotów z przyzwyczajeniem.
Zresztą wnętrze Modelu 3 to jest kompletne przeciwieństwo prostoty - ciężko nazywać prostotą to że trzeba użerać się podczas jazdy z ustawieniami klimatyzacji czy radia na jakimś doklejonym do reszty wnętrza tablecie, który do tego nocą #!$%@? po oczach.
No ciężko żeby fanboje mieli negatywną opinię.
BTW jak ci tak wajchy przeszkadzają to weź poproś Elona żeby w lifcie zrobił zamiast kierownicy i pedału gazu i hamulca ekrany dotykowe xD
A z ciekawości co to za terenówka? Też chcę :3