Aktywne Wpisy

zd4n14 +17
Po 16 latach na wykop.pl usuwam konto.Nie ma tu już miejsca na normalną dyskusję a działania administracji i odrzucanie zgłoszeń a atakach i wyzywaniu jest zenujace.W ostatnim wpisie jakiegoś gościa stwierdziłem fakt że ruscy mają jeden z największych na świecie arsenałów atomowych.Na co banda dziecaków i półgłowków zaczęła mnie wyzywać od ruskich onuc,kundli,szmat ruskich itd.Zgłoszenie do administracji oczywiście odrzucone bo nazywanie mnie ruskich padłem to przecież nie jest atak na mnie.Link do

Teuvo +51
czy wy to ogarniacie swoimi mózgami że cyberpunk 2077 miał premierę 4 (słownie cztery) lata temu
to niemożliwe przecież to wszystko fiksja jest cała symulacja ta
to niemożliwe przecież to wszystko fiksja jest cała symulacja ta

Materiał Faktów Tvn z 06.12.2017. r na temat tego że dzieci w siódmej klasie są rzekomo zawalone lekcjami. W materiale jako "matka uczennicy siódmej klasy" występuje ta pani.
#4konserwy #polityka #neuropa
źródło: comment_TLItBVpIUE3ZFBaNDz7vIdxvM5EJuXCj.jpg
Pobierzźródło: comment_POg3oU1pJEWjKsrj5aqlWS2UqUNVIiHv.jpg
Pobierzźródło: comment_Usxxilp8iyWfZhn3DCdDZw60q9nMbv9t.jpg
Pobierz@Thorkill: No tak, jak startowała w wyborach do rady dzielnicy, to już przestaje być matką i traci prawo do wypowiadania się w temacie dzieci. xD
To tak jakby Elbanowskich ktoś nagle zaczął przedstawiać jako "zwykłych rodziców".
@enforcer: a za PEŁO wersja neuropejska xD
@danob99: Przecież to jest z setek przykładów manipulacji i propagandy w TVN z ostatnich paru miesiecy którym mógłbym podać.
Uważasz, że „reforma” edukacji jest faktycznie reformą ? Czy poprawia jakość edukacji - abstrahując od pisania na kolanie podstaw programowych i przemycanie propagandy np. w postaci zastępowania