Wpis z mikrobloga

Po 16 latach na wykop.pl usuwam konto.Nie ma tu już miejsca na normalną dyskusję a działania administracji i odrzucanie zgłoszeń a atakach i wyzywaniu jest zenujace.W ostatnim wpisie jakiegoś gościa stwierdziłem fakt że ruscy mają jeden z największych na świecie arsenałów atomowych.Na co banda dziecaków i półgłowków zaczęła mnie wyzywać od ruskich onuc,kundli,szmat ruskich itd.Zgłoszenie do administracji oczywiście odrzucone bo nazywanie mnie ruskich padłem to przecież nie jest atak na mnie.Link do wpisu i komentów
https://wykop.pl/wpis/79550207/chyba-najlepsza-odklejka-ruskich-to-ich-gadanie-ze
Bawcie się dobrze w kółku swojej wzajemnej adoracji.
#administracja
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zd4n14: To się nazywa- myślenie życzeniowe. Przygłupy chcą żeby tak było, więc nie zgadzają się z prawdą. Widziałem film o rakietach, ich ilościach i do kogo należą. Ci debile nawet nie mają pojęcia, że całe życie na planecie można kilkoma przyciskami zniszczyć.
  • Odpowiedz
@zd4n14: To dwie grupy. Pierwsza grupa to farma ukraińskich trolli, na wykopie wybitnie aktywna, bo mają poklask drugiej grupy, czyli wykopkow którzy święcie wierzą w każdy komunikat ukraińskiej propagandy i każdy wpis z ukraińskiej trollowni. Przeczytali gdzieś wpis Saszki z farmy pod Kijowem mówiący, że tak naprawdę to rosyjskie głowice zardzewiały i nie działają, więc w to uwierzyli i będą atakować nawet za fakty. Ukraińska propaganda i jej wyznawcy nieironicznie
  • Odpowiedz
@zd4n14: przejrzałam sobie twój profil i chcę powiedzieć że jesteś wyjątkowo odrażająca ruską onucą, usuń konto zgodnie z zapowiedzią bo nikt cie tu nie chce i nie jesteś tu mile widziany
  • Odpowiedz
@zd4n14: To prawda zostałem zwyzywany przez tych debili że powiedziałem że rosyjska technologia stoi wysoko i wyżej niż polska. Podtrzymuje to zdanie. Mają własne myśliwce wojskowe, własne elektrownie jadrowe, własną markę samochodową. My w tych sprawach jestesmy zależni od obcych. Czy się to komu podoba czy nie. Ten lekceważący stosunek do Rosji, armii rosyjskiej przypomina mi raporty wojskowe w przededniu 2 wojny swiatowej że Wehrmacht jest słaby i że armia
  • Odpowiedz