Wpis z mikrobloga

@Shishu: dobra idź gdzie indziej być trollem. jeśli dla ciebie cena za norę jako pokój 170tys normalna to nie wiesz o czym gadasz. Wejdź na Leiga.is i sam poszukaj. Ja płaciłem na wynajem 150tys, nawet jak aktualnie cena teraz jest bliżej 200 to nadal lepiej dorzucić 30 i żyć jak człowiek niż płacić dwa prawie 3 razy więcej za pokój.
@nickszalinski: Ludzie często żyli w takim miejscach nawet bez meldunku bo go załatwiali pod innym adresem. Mam świadomość, że ciężko ogarnąć pokój lub mieszkanie na Islandii, ale bez przesady. Żyć w piwnicy bez okna w domu z ludźmi co zamykają pokoje na klucz bo zdarzały się sytuacje lepkich rączek. Nic nie wiem o polskich obozach ale dwa lata temu była jak akcja z laską z Filipin co pracowała za grosze. Też
@Jestem_tu_zielony: tam to tyle kosztuje, tzn małe mieszkanie, ewentualnie wynajmowane z innymi ludzmi. nie jeden ciasny pokój.
do tego ceny są ustalane przez państwo, w związku z czym kolejki do mieszkań jak z prl po mieso, na prawdę ciężko coś znaleźć.