Wpis z mikrobloga

@ThorinOakenshield: @bogdanski: Wtedy miał bodaj 18 czy 19 lat i siano we łbie. Widać po nim ze bardzo dorósł piłkarsko i mentalnie w ostatnich latach. Haruje na boisku, ma parcie na sukces a po strzeleniu bramki chce strzelać kolejne. W meczu z Termalicą przy stanie 4:1 mówił ze nie ma co odpuszczać tylko trzeba strzelić piąta i szósta. Bardzo podoba mi się u niego takie nastawienie.
  • Odpowiedz
@Hattan: Reprezentacja nie prezentuje niestety na tyle wysokiego poziomu żeby skreślać Świerczoka. Zmiennicy Lewego na ta chwile albo nie grają w ogóle jak Kownacki i Stępiński, albo grają słabo jak Teodorczyk czy Wilczek. W porównaniu do nich Kuba nie jest złym wyborem
  • Odpowiedz
@dnasstorm: Jw. przestał strzelać bramki, temat ewentualnego transferu do PL przestał być aktualny. Kłótnie z trenerem, odsuwanie od składu i wojenki z dziennikarzami też idą w świat. Gdyby utrzymał formę z zeszłego sezonu, byłby rozchwytywany. W tej chwili, było nie było aktualny król strzelców ligi belgijskiej, jest sadzany na ławce. A fakt, że po wejściu z ławki daje radę wylecieć z boiska raczej jego sytuacji nie poprawi. Jak ktoś napisał
  • Odpowiedz
@Minieri Ogólnie z Teo słyszałem, że on się też tak zachowuje, bo za dzieciaka nie miał łatwo (ojciec jego pił i ogólnie patologia podobno w domu) i na dodatek był trochę odludkiem w czasach szkolnych etc. I te zachowanie może też być spowodowane właśnie tym. Ale nie usprawiedliwiam go. Ile prawdy w tym nie wiem, kumpel ma znajomego który jest jego dalekim kuzynem. Ale takie coś słyszałem.
  • Odpowiedz