Aktywne Wpisy
Larsberg +255
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Kowal19888 +80
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
Pracuje od wielu lat w transporcie zbiorowym na różnych stanowiskach, na każdym z nich miałem kontakt z pasażerem, za każdym razem inny, ale zawsze był on nieodzownym elementem mojej pracy. Mam wrażenie że ludzie nie rozumieją podstawowych zasad korzystania z autobusów, tramwajów, uważają że kierowca specjalnie zamyka drzwi przed nosem a opóźnienie jest wynikiem emocjonującej gry w pokera na pętli z kolegami, często powodują sytuacje w których sami sobie są winni, będąc przekonanym że to wina przewoźnika.
Chciałbym założyć kanał na YouTube na którym rzeczowo wyjaśniałbym jakie są przyczyny niektórych sytuacji, jak wygląda to oczami kierowcy autobusu, motorniczego tramwaju, konduktora czy maszynisty pociągu, odpowiadałbym na zadane pytania, prezentował pewne lifehacki dotyczące korzystania z komunikacji.
Chciałbym zapytać Was czy taki kanał może mieć jakiś potencjał?
Jeśli tak, to wyjaśnienie jakich zagadnień, sytuacji chcielibyście zobaczyć w odcinkach takiego kanału?
Pozdrawiam
#komunikacjamiejska #autobusy #tramwaje #kolej #transportpubliczny
Te zamykanie drzwi przed nosem to z powodu tego, że w razie wypadku ubezpieczyciel może się p-----------ć? A opóźnienie to opóźnienie i zdarza się przez korki, nieprzewidziane przypadki i czasami nawet samych pasażerów.
Jak ktoś nie rozumie takich rzeczy to długi wykład na youtubie nic mu nie pomoże.
Mogą być zdenerwowani, ale jeśli tego nie rozumieją to są za głupi by zrozumieć filmik na youtubie, a jeśli mają do ciebie pretensje o coś na co nie masz wpływu to już w ogóle
https://www.youtube.com/channel/UC7DCMnOIoFUTzJ6FRE2FPxQ
- na skrzyżowaniu przed którym znajduje się przystanek jest zablokowany przejazd