@qaqa: jest ok póki co, zgrzewarkę kupiłem wcześniej jak jeszcze na termometr gotowałem. Zasysa do środka, do takiej rynienki ale to już na samym końcu,kilka kropel naleci zanim się zgrzeje
@jmwaj: nie wiem czy słusznie ale zawsze mam obawy jak widzę jedzenie w opakowaniu z plastiku, które ma równocześnie kontakt z czymś gorącym (woda, piekarnik etc)
@jmwaj: marchewka tylko z masłem, czy z ziołami? Baby carrot czy zwykła? Bo mi tu cynamon i imbir chodzą po głowie i nie wiem czy nie będzie do #!$%@? ( ͡°͜ʖ͡°)
@jmwaj: pisałeś wcześniej, że temperatura skacze w garnku... Przykryj alumiową folią - uspokoi się. A tak w ogóle to trzeba zamienić garnek na plastikowy pojemnik - mniejsze straty ciepła podobno. Nie mam pomysłu tylko w jaki sposób go nabyć. Jedyne co przychodzi mi do głowy to kupić w jakiejś Castodramie lub Lerła Merlę jakiś plastikowy box a w pokrywie wyciąć miejsce na sticka... Tak żeby móc zamknąć całość podczas gotowania. Inne
@jmwaj: oszty... nie potrafiłem tego namierzyć kompletnie. Jest idealny jak dla mnie. Wydaje się nieco za niski, ale zwróć uwagę na podstawę - kawał pojemnika, kupię z pewnością. Dzięki :)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@zakoo: piłeczki do pingponga na powierzchni - mocno zwalnia parowanie choćby (jak się coś robi 12-24h np. żeberka to robi to różnicę).