Wpis z mikrobloga

Coś Wam opowiem. Miałam taka znajoma, bardzo inteligentna, ścisły umysł, studiowała jeden z najtrudniejszych kierunkow. W liceum poznała takiego przecietnego kujonka (ona zwyczajna ale ładna), potem poszli razem na studia, ale ona szybko przeniosła się na zagraniczna uczelnie i wtedy jakoś się rozstali. prawie 4 lata była sama, skonczyla ten ciężki kierunek na zagranicznej uczelni, odbyła staże w instytutach badawczych... później nie wiem co się z nią stało, pewnie dostała prace w jakimś cernie czy podobnym. W każdym razie, na fb dodaje od pewnego czasu zdjęcia ze swoim facetem, bardzo przystojny facet, wyglada jak alvaro soler, nie mój typ, ale przystojny. Zastanawia mnie tylko jedno, o czym ona rozmawia z tym trenerem fitness xddd bo wyobrażam sobie to tak, ze ona mówi o jądrze atomu, a on o swoim jądrze xD nie no, ważne za szczęśliwi. Nie dajcie sobie wmówić, ze wygląd się nie liczy xD #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SaveUs: lol przeciez dopiero co wrzucalas wpis z dwoma wymuskanymi wyrzezbionymi alvaro i p-------------s sie do kazdej, ktorej takie plastiki sie śmialy nie podobac xD zawistna baba lvl 90000 xD
  • Odpowiedz
@SaveUs: lol przeciez dopiero co wrzucalas wpis z dwoma wymuskanymi wyrzezbionymi alvaro i p-------------s sie do kazdej, ktorej takie plastiki sie śmialy nie podobac xD zawistna baba lvl 90000 xD

@kicipuci: o co xD
  • Odpowiedz