Aktywne Wpisy

Nie_fair +4
Zastanawiam się czy istnieje jakaś alternatywa jedzenia tzn jakiś produkt w formie płynnej albo w tabletkach który zawiera wszystkie składniki potrzebne do podtrzymania funkcji życiowych ale żeby nie miało zbytnio smaku i zapachu, chodzi mi o to by odzwyczaić się od tradycyjnego pokarmu który wymaga przyrządzenia i dodawania składników oraz wymaga czasu na spokojne spożycie.
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś

hirek_gawron +245
stop ŻAby czAs
źródło: temp_file9059966850227305279
Pobierz

My też musimy być z żoną
To wszystko dzieje się w UK, dużo złego można na Anglików powiedzieć, ale go uratowali i nikt nie pytał, ile już składek wpłaciłem do budżetu, dziecko, jest dzieckiem, pod każdą szerokością geograficzną.
Za to jestem wdzięczny, bo jest najważniejszy.
Siedzę i siedzę i myślę co będzie, strach, niepewność.
Nie chcę pisać, co jest nie tak, to bardzo osobiste
I nie chce plusów, ale jak ktoś napisze..."głową do góry Mirku"
To będzie cholernie miło.
--------
#takaprawda #zdrowie #dzieci #uk #feels
źródło: comment_Bx7mu33w1OPfEYpCS60Qh3q9JTRAG5qd.jpg
PobierzJesteście wspaniałymi rodzicami, skoro dla ratowania życia dziecka już tak długo mieszkacie w miejscu, którego tak bardzo nieznośnie.
Życzę dużo zdrowia dla synka, ale również i dla reszty rodzinki. I oczywiście wytrwałości. Trzymam kciuki, aby wszystko dobrze się potoczyło.