Aktywne Wpisy

splinter96 +98
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

HoroLive +18
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

My też musimy być z żoną
To wszystko dzieje się w UK, dużo złego można na Anglików powiedzieć, ale go uratowali i nikt nie pytał, ile już składek wpłaciłem do budżetu, dziecko, jest dzieckiem, pod każdą szerokością geograficzną.
Za to jestem wdzięczny, bo jest najważniejszy.
Siedzę i siedzę i myślę co będzie, strach, niepewność.
Nie chcę pisać, co jest nie tak, to bardzo osobiste
I nie chce plusów, ale jak ktoś napisze..."głową do góry Mirku"
To będzie cholernie miło.
--------
#takaprawda #zdrowie #dzieci #uk #feels
źródło: comment_Bx7mu33w1OPfEYpCS60Qh3q9JTRAG5qd.jpg
PobierzJesteście wspaniałymi rodzicami, skoro dla ratowania życia dziecka już tak długo mieszkacie w miejscu, którego tak bardzo nieznośnie.
Życzę dużo zdrowia dla synka, ale również i dla reszty rodzinki. I oczywiście wytrwałości. Trzymam kciuki, aby wszystko dobrze się potoczyło.