Wpis z mikrobloga

#pracbaza #grafika

Szef oglosil w firmie konkurs na najlepszego pracownika w kazdym z dzialow. Nagroda ma byc wyjazd z szefem na narty do Szwajcarii.

Myslal ze nikt nie kuma jego niecnego planu ktory prawdopodobnie polega na tym ze osoby ktore dostana najmniej punktow poleca z roboty jako te ktorych nikt nie lubi.

NIE Z NAMI TE NUMERY.

Osoby ktore nie chca jechac moga otrzymac rekompensate w gotowce wiec:

- z 3 dzialow wybralismy osoby ktore nie chca jechac
- uzgodnilismy ze wszyscy glosujemy kilka miesiacy na ta sama osobe z kazdego z dzialow
- przyjelismy ze osoby te po wygranej biora kase i robimy impreze

i teraz drogi szef nie policzy kto dostal najmniej punktow bo w kazdym dziale bedzie tylko jedna osoba z maksem punktow a reszta z totalnym 0!

PRZECIEZ NIE ZWOLNI CALEGO DZIALU

a masz wredoto
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Prism2772: twierdzi ze jast zajebiscie inteligentny ... mieli caly czas i rozsyla motywacyjne pliki z coachingiem i mysli ze wytworzyl jakis wyscig szczurow i kazdy bedzie chcial z nim jechac
  • Odpowiedz
@PeaceUN: a skąd to założenie, że chce kogoś zwolnić? Prędzej będzie chciał zmanipulować wyniki, żeby zabrać na narty swoją ulubienicę
  • Odpowiedz
z szefem na narty do Szwajcarii.

@PeaceUN:
100 kandydatów na księdza , a tylko jedno miejsce. Postanowiono zrobić test. Przywiązano kandydatom dzwoneczki tam, gdzie trzeba i wpuścili seksowną blondynkę:
- dzyń dzyń dzyń
30 dzwoneczków zadzwoniło – panom
  • Odpowiedz
  • 9
Mzd jakby się szef o tym dowiedział sam by sobie dał podwyżkę za stworzenie tak zgranego teamu ;)
  • Odpowiedz
Marku, ja nie zwolnię? Potrzymaj mi aktówkę

@spere: wtf. :D u mnie prawa reka szefa, no dobra, lewa, to tez marek. :E to jakas regula jak z tymi sebami, dzesikami ,brajanami, januszami? :D
  • Odpowiedz