Wpis z mikrobloga

Oj Aleksandra K aka Grażynka aka partnerka Buddy też w areszcie.

Coś mi się zdaje, że się tam nie odnajdzie. Jakbym miał typować kogoś na sypanie to zacząłbym od niej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#budda
ATAT-2 - Oj Aleksandra K aka Grażynka aka partnerka Buddy też w areszcie. 

Coś mi si...

źródło: image

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ATAT-2: kobieta jest silna lub słaba i uległa zależnie od sytuacji i jaka postawa się jej opłaca. Tutaj obstawiam że będzie grała ofiarę, wykorzystano jej uczucia do jakiegoś procederu, ona nie rozumiała. No jeśli nie mają pokitranej kasy na bezpieczną przyszłość, to tak pierwsza będzie jadła makowiec.
  • Odpowiedz
  • 621
problem w tym że ona może g---o wiedzieć xD

@msi89: Tiaa jak żony pruszkowa i wołomina które nie zastanawiały się skąd willa i miliony na koncie.
  • Odpowiedz
@ATAT-2: Ja już o tym pisałem że może być kompletnie odwrotnie, pamiętaj że w pierdlu
siedzą sebixy i ogólnie niziny społeczne. Czyli widzowie i fani buddy. Poza tym Budda (prawdopobnie) okradł państwo (cwany, zaradny). Będą mieli spokoj w więzieniu.
  • Odpowiedz
  • 366
Będą mieli spokoj w więzieniu.

@straszny_cham: Nie do końca do tego piję. Raczej do faktu że z luksusów, aut, wycieczek i luksusowych domów nagle przesiadasz się do małej, 4 osobowej celi z obcymi ludźmi.
Psychicznie nie każdy da radę i zrobi wiele za jakąkolwiek możliwośc poprawy swojej sytuacji,.
  • Odpowiedz
Coś mi się zdaje, że się tam nie odnajdzie. Jakbym miał typować kogoś na sypanie to zacząłbym od niej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ATAT-2: Tylko że ona posiada w----ę więc w świetle Polskiego prawa jest niewinna. Nieważne że firmy były na nią xD Nawet wniosku o areszt nie ma xD

Zresztą tam pewnie już MGP w-------a makowca z naczelnikiem aresztu xD W końcu ma doświadczenie, a
  • Odpowiedz
  • 4
PS przejrzałem właśnie pobieznie stronę wykopka o buddzie gdzie opisuje jego biznesy I grazynka miała udział w wielu z nich, była właścicielem wielu aut. . A budda spłacił również zadłużenie jej firmy fotowoltaicznej (przynajmniej 'jej' wg wpisu do KRS).
Także musiała wiedzieć co się dzieje
@msi89
  • Odpowiedz