Aktywne Wpisy
rudyba +303
Dziewczyna straciła wzrok po wytatuowaniu sobie galek ocznych. Jedno oko usunięte, drugie reaguje tylko na światło. Artykuł o tym, ze tatuażysta zapłaci jej 150 tysięcy odszkodowania. Jest tam tez opisane dlaczego: użył złego tuszu, nie specjalnego do wykonywania tego zabiegu tylko zwykłego, a kiedy dziewczyna zgłaszała, ze przestaje widzieć to olał sprawę i stwierdził, ze to normalne.
A w komentarzach jest jazda bez trzymanki, bo praktycznie wszyscy uważają, ze tatuażysta jest bez
A w komentarzach jest jazda bez trzymanki, bo praktycznie wszyscy uważają, ze tatuażysta jest bez
tekserew +154
Tak sobie rozmyślam i odpowiedzie mi ludzie ze #zwiazki jak to jest, że zdecydowaliście się na ta konkretna osobę, gdy wokół jest tyle fajnych ludzi? Czasem czuje się jakbym była zepsuta, a może to jakaś #logikarozowychpaskow ale poznaje naprawdę sporo facetów i tylu z nich jest przystojnych, miłych, zabawnych, mogę z nimi przegadać po 3h i uśmiać się do łez czy zadzwonić i iść na spacer o polnocy czy też się wyżalić jak mam problem i uzyskać pomoc, ale jak mam wybrać tego jedynego, gdy ciągle widzę, że każdy kolejny intryguje mnie czymś innym czego ten poprzedni nie miał? Nie liczę na los na loterii, że trafi mi się całe zestawienie super cech, bo i mi do ideału daleko i w sumie nie do końca rozumiem czemu oni wszyscy chcą ze mną być. Nigdy nie poczułam jakiegoś gromu z jasnego nieba, a tylu już ich spotkałam (teraz na #tinder byłam na 8 spotkaniach i każde było bardzo fajne, więc jak czytam to co wy piszecie tu o tinderze to jestem zdziwiona, bo ja mam same mile wrazenia). Mam 22 lata już i zaczyna to się robić niepokojące i zastanawiam się czy coś jest ze mną nie tak.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: normalnie stara panna z Ciebie, chłopa nie masz to zaraz się do grobu kladz :p
A na poważnie - to nie jest wybór najlepszego produktu. Ciężko tak porownywac i rozpisywać w tabeli czy robić bilans.
Musi być coś, co Cię do danego faceta przyciągnie. Pociag jest podswiadomy i ciężko go jakiś racjonalnie tłumaczyć po prostu.
Związek kobiety i
Ale spokojnie, wyrośniesz z tego - gdy zaczniesz zbliżać się do trzydziestki i uświadomisz sobie że żaden atrakcyjny facet na ciebie już nawet nie spojrzy.
Chyba, że masz nieszczęście
@AnonimoweMirkoWyznania:
tl. dr
OPka jest jeszcze gówniarą z sianem w głowie, nie wie czego chce ( typowe dla małolat) i uprawia hipergamie i #!$%@? bzdury jak to jej źle.
pozdrawiam