Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Tak sobie rozmyślam i odpowiedzie mi ludzie ze #zwiazki jak to jest, że zdecydowaliście się na ta konkretna osobę, gdy wokół jest tyle fajnych ludzi? Czasem czuje się jakbym była zepsuta, a może to jakaś #logikarozowychpaskow ale poznaje naprawdę sporo facetów i tylu z nich jest przystojnych, miłych, zabawnych, mogę z nimi przegadać po 3h i uśmiać się do łez czy zadzwonić i iść na spacer o polnocy czy też się wyżalić jak mam problem i uzyskać pomoc, ale jak mam wybrać tego jedynego, gdy ciągle widzę, że każdy kolejny intryguje mnie czymś innym czego ten poprzedni nie miał? Nie liczę na los na loterii, że trafi mi się całe zestawienie super cech, bo i mi do ideału daleko i w sumie nie do końca rozumiem czemu oni wszyscy chcą ze mną być. Nigdy nie poczułam jakiegoś gromu z jasnego nieba, a tylu już ich spotkałam (teraz na #tinder byłam na 8 spotkaniach i każde było bardzo fajne, więc jak czytam to co wy piszecie tu o tinderze to jestem zdziwiona, bo ja mam same mile wrazenia). Mam 22 lata już i zaczyna to się robić niepokojące i zastanawiam się czy coś jest ze mną nie tak.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 13
. Mam 22 lata już i zaczyna to się robić niepokojące i

@AnonimoweMirkoWyznania: normalnie stara panna z Ciebie, chłopa nie masz to zaraz się do grobu kladz :p

A na poważnie - to nie jest wybór najlepszego produktu. Ciężko tak porownywac i rozpisywać w tabeli czy robić bilans.

Musi być coś, co Cię do danego faceta przyciągnie. Pociag jest podswiadomy i ciężko go jakiś racjonalnie tłumaczyć po prostu.
Związek kobiety i
@AnonimoweMirkoWyznania: A zakochałaś się w którymkolwiek? Bo jeśli nie, to nie dziwię się, że z każdym przyjemnie spędza się czas, ale żaden nie jest "tym jedynym". Nie bez powodu mówi się, że miłość nie wybiera - jak już kogoś pokochasz, to będzie raczej przypadek niż świadoma kalkulacja ;) I to nie będzie osoba lepsza od pozostałych, tylko może zupełnie przeciętny gość, o którym nie możesz przestać myśleć.

Chyba, że masz nieszczęście
@AnonimoweMirkoWyznania: bo mężczyźni kierują się logikom i ona podpowiada, że ludzie się zmieniają i jeszcze możesz żałować swojego wyboru. Nie ma co za długo przebierać, tak do 25 lat powinnaś już kogoś wybrać. Fajnie też być z kimś w bardziej intymnej relacji niż koledzy.