Wpis z mikrobloga

@Perlo:
Nie znam typa, ale wiem, że nie on jeden tak robi, więc zapytałem co go odróżnia od innych januszy.
I nie będę robił teraz dokładnej kwerendy w sieci, żeby poznać dokładny profil jakiegoś obcego mi typa, bo jakiś mirek napisał "karmowski zatrudnia na czarno".
Idź na czarno Łukaszku, bo nie lubię rozmawiać z takimi aroganckimi dupkami jak Ty.
@cocu600: trener personalny, ŚREDNIA cena za JEDEN trening personalny 100zł - Lublin. Chętnych nie brakuje, codziennie widzę jak kilka osób prowadzą. Klienci: głównie osoby typu zawód syn/córka, ciapaci. Jak się dowiedziałem o tych stawkach to sam się zdziwiłem tym bardziej, że większość to tylko na fb i instagramie są trenerami bo wiedzy brak.
@cocu600: Właściwie tak to tylko Ci akredytowani czy jak to się tam to nazywaja - ci co chodzą w koszulce z logo siłki. A normalnie to kontaktujesz się z trenerem mówisz na która siłownię masz karnet i wtedy 100%. Tak jest bo obadałem temat co i jak bo sam nie mogłem uwierzyć, że osoby które znam z marnym pojęciem robią dobry $$$.
(bo podobno ich już ktoś #!$%@?ł na umowie xD).

@Wypok_spoko: cool story: znajomy 3 pracownice na jedno stanowisko w rok zmieniał. Każda ciąża i kwit od lekarza oczywiście od samego początku... Umowa o prace była, już też nie daje. On nie korpo, żeby było go na to stać i przyuczać 3x na rok pracowników.
@Wypok_spoko: tu nie o to chodzi, umowa zlecenie nie kombinują tak żeby złapać etacik zaraz po zaciążeniu, ale przed lekarzem. Ale 3 ciąże 3 nowych pracowników w ciągu roku to już zbyt duży przypadek, aby uznać, że nie robiły tego celowo.