Aktywne Wpisy
kamsher +23
Skala przegrywu. Jeśli dany opis dotyczy was dajecie sobie jeden punkt. Napiszcie podsumowanie w komentarzu.
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
Hopsa +6
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
#karmowski #gdansk #praca
Kto to Karmowski i czemu to takie istotne?
No takie istotne, że najwyraźniej uznałeś, że należy napisać, że jakiś Karmowski zatrudnia bez umowy.
Toteż pytam: kto zacz ten Karmowski i czemu to jest takie istotne, że zatrudnia na lewo?
Mówi mi to tyle co "Wiesław Kowalski DG".
@sylwester-stallone:
A, to ktoś znany? Ale są inni pracodawcy i nie jest chyba problemem znaleźć pracę, to chyba można takiego janusza olać?
Żeby nie było, artyści, pisarze etc to dla mnie najbardziej wartościowi ludzie na świecie. Ale niektórzy są zwyczajnie #!$%@? a ich twórczość zbędna.
a i istotne, bo może ktoś się na type przejedzie, poza tym warto wiedzieć kim jest o ile to nie są pomówienia ze strony @Wypok_spoko:
@Polinik jesteś w takiej samej dupie jak ja. Też nie wiem kim on jest i czy to postać fikcyjna czy nie.
Niech OP się dowie w jaki dzień jego różowy jest w pracy, dzwonki do PIP i przekaże donos
Myślałem że może to jakiś oredownik zatrudniania na legalu, który został przyłapany czy coś.
@sylwester-stallone: #!$%@? hipokrytami i tego powinno się uczyć w szkołach. Niezależnie, czy są to gwiazdy instagrama, telewizji, czy sportu (vide livestrong), to jest kwestia czasu aż wyda się to co #!$%@?ą na codzień, a co niby zwalczają w mediach. To w większości przypadków wygląda tak jakby olbrychski protestował przeciwwko pijanym kierowcom.
@Wypok_spoko: jak na tygodniówkę, to atrakcyjne ( ͡° ͜ʖ ͡°)