Dziś zaprezentuję wam niezwykle trafną i pozbawioną propagandy analizę naszego cesarza geopolityki.
Rozgryzł on polską prawicę i dostrzegł, że chce zrobić z Polski kraj na wzór Rosji.
Oczywiście nie napisał on na czym by to miało polegać, więc wie to pewnie ze swej boskiej intuicji, która pozwala mu dostrzec rzeczy niedostrzegalne.
Jednak geniusz swój zaprezentował dopiero przy zdemaskowaniu prawackiej intrygi, polegającej na realizacji polskich planów imperialnych dzięki Trójmorzu.
Mylą się Bartosiaki i inne Sykulskie, tak jak zresztą każdy inny geostrateg, który mówi, że trójmorze miałoby być blokiem rownoważącym wpływy Niemiec w Europie Środkowej i Południowej.
Zresztą kim oni są? Doktorami stosunków międzynarodowych i autorami wielu publikacji geopolitycznych?
Cóż to jest przy geniuszu naszego pk500, który ma doktorat z pisania doktoratów.
Nasz geniusz doskonale wie, że miejsce Polski jest u boku Niemiec, którzy będą o nas dbać, a gdyby przyszło niedouczonym Polakom zrobić coś złego, Niemcy podejmą za nas ważne decyzje, wybiorą mądrych rządzących i nie pozwolą na takie chore, antyeuropejskie pomysły jak samodzielność, czy niezależność.
Trójmorze mogłoby zwiększyć samodzielność i niezależność Polaków, którzy jak powszechnie wiadomo, nie potrafią się sami rządzić i potrzebują opiekuna z Zachodu, więc niezależność Polaków jest jak danie dziecku noża do ręki.
I nie podważam Twojej osoby tylko kwestionuje jak to nazwałeś Twoje "teorie".
@k1fl0w: To się nazywa właśnie argumentum ad hominem, bo zamiast podać swoje argumenty, twierdzisz, że to co piszę to tylko opinia i można to zignorować.
pozamerytoryczny sposób argumentowania, w którym, na poparcie swojej tezy, dyskutant powołuje się na opinie uznane przez oponenta - których jednak sam w rzeczywistości nie uznaje. Zabieg ten ma pokazać, że w gruncie rzeczy oponent zgadza się z tezą przedstawioną przez dyskutanta, a jeżeli nadal upiera się przy swoim, to znaczy, że jest niekonsekwentny w swoich przekonaniach. Termin ma często także inne znaczenie, traktuje się
Ja jestem konsekwentny bo pamiętaj, że kwestionuje to, że pk500 jest propagandzistą i kłamcą.
@k1fl0w: gdybyś to kwestionował merytorycznie, po prostu pokazałbyś, że mówi on prawdę, a ty jak na razie podważasz tylko sens ogólnej mojej wypowiedzi, twierdząc, że jego nieuzasadnione twierdzenia i moje uzasadnione są tak samo prawdziwe.
@k1fl0w: radzę przygotować jakieś argumenty, bo dostałeś już wystarczająco dużo szans na poprawę, a mimo to kontynuowałeś ataki personalne, zamiast używać merytorycznych argumentów.
Następnym razem za trollowanie dam cię po prostu na #czarnolisto
Dziś zaprezentuję wam niezwykle trafną i pozbawioną propagandy analizę naszego cesarza geopolityki.
Rozgryzł on polską prawicę i dostrzegł, że chce zrobić z Polski kraj na wzór Rosji.
Oczywiście nie napisał on na czym by to miało polegać, więc wie to pewnie ze swej boskiej intuicji, która pozwala mu dostrzec rzeczy niedostrzegalne.
Jednak geniusz swój zaprezentował dopiero przy zdemaskowaniu prawackiej intrygi, polegającej na realizacji polskich planów imperialnych dzięki Trójmorzu.
Mylą się Bartosiaki i inne Sykulskie, tak jak zresztą każdy inny geostrateg, który mówi, że trójmorze miałoby być blokiem rownoważącym wpływy Niemiec w Europie Środkowej i Południowej.
Zresztą kim oni są? Doktorami stosunków międzynarodowych i autorami wielu publikacji geopolitycznych?
Cóż to jest przy geniuszu naszego pk500, który ma doktorat z pisania doktoratów.
Nasz geniusz doskonale wie, że miejsce Polski jest u boku Niemiec, którzy będą o nas dbać, a gdyby przyszło niedouczonym Polakom zrobić coś złego, Niemcy podejmą za nas ważne decyzje, wybiorą mądrych rządzących i nie pozwolą na takie chore, antyeuropejskie pomysły jak samodzielność, czy niezależność.
Trójmorze mogłoby zwiększyć samodzielność i niezależność Polaków, którzy jak powszechnie wiadomo, nie potrafią się sami rządzić i potrzebują opiekuna z Zachodu, więc niezależność Polaków jest jak danie dziecku noża do ręki.
#heheszki #bekazlewactwa #4konserwy #lewackalogika #rakcontent #polityka
I nie podważam Twojej osoby tylko kwestionuje jak to nazwałeś Twoje "teorie".
@k1fl0w: To się nazywa właśnie argumentum ad hominem, bo zamiast podać swoje argumenty, twierdzisz, że to co piszę to tylko opinia i można to zignorować.
Nie pod względem poziomu argumentacji.
według definicji
@k1fl0w: gdybyś to kwestionował merytorycznie, po prostu pokazałbyś, że mówi on prawdę, a ty jak na razie podważasz tylko sens ogólnej mojej wypowiedzi, twierdząc, że jego nieuzasadnione twierdzenia i moje uzasadnione są tak samo prawdziwe.
Czysty przykład poza merytorycznej
@Lawrence_z_Arabii: przecież sam to przyznałeś, https://www.wykop.pl/wpis/28375503/#comment-100765403
No cóż narcyzie nie zgadzam z
@k1fl0w: wykazałem, że Polska nie buduje imperializmu. On nie wykazał, że "prawactwo" chce imperializmu.
Twoje zdanie prawdopodobnie nikogo nie obchodzi, bo nie potrafisz podać żadnego argumentu.
@Lawrence_z_Arabii: narcyzm za bardzo Ci wchodzi.
@Lawrence_z_Arabii: po czym przyznałeś, że część prawicy buduję imperializm.
@k1fl0w: tobie za to za bardzo wchodzą ataki personalne. Do tej pory nic innego nie robisz.
@Lawrence_z_Arabii: to nie atak tylko fakt.
Następnym razem za trollowanie dam cię po prostu na #czarnolisto
@Lawrence_z_Arabii: szczerze u Ciebie też zauwżyłem bo w pewnym momęcie zeszłeś z pozycji "zawsze mam rację" na to moja "opinia" - doceniam
raczej nie, szkoda, że to
@k1fl0w twierdzenie, że wszystko co piszę to tylko opinie i dlatego są one tak mało warte jak propaganda pk500, to atak personalny.