Aktywne Wpisy
krucjan +525
W końcu wszystkie formalności dopięte i przesiadam się na nowe auto, c-elysee z 2014r 🥰
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
luke-dolla7 +296
Pani redaktur my podpisali, ale my umowy nie czytali odcinek 2137
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#leagueoflegends
to się nie dziwie że cait cię caitowała jak chciała, po za tym thornmail by się przydał
Na topie wystarczy mieć więcej farmy a później stawiać grzyby. Z dobrym buildem 1 Q zada enemy adc ~połowe hp.
butów na tanków nie sprzedawaj, serio to nie jest dobry pomysł nigdy
chyba że na adc, ale tam masz prędkość ruchu z itemów
@ang33r: Bot odpada, bo ani adc, ani supporta nie ogarniam. Na midzie za to czuję się mocno pod ostrzałem, bo muszę być gotów na ganki z obu stron xD Jak już miałbym grać na innej linii, to tylko dżungla wchodzi w grę.
nawet jak nic nie zabijesz, to zmusisz mid np. do cofnięcia i umożliwisz zdobycie farmy midowi, który chce cofnąć/przegrywa
w mid i late game jak widzisz że się team grupuje to do
- zmusisz przeciwnika do opuszczenia linii to on traci
-zostanie to jak wrócisz na linie to będzie pushować się w twoją stronę i niewiele stracisz (zwłaszcza jak twoje zejście przyniosło innym zyski)