Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Witajcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Napewno jest tu kilka takich jak ja co maja zone, dzieci jedno lub kilka, w miare ulozone zycie, dobijaja do 30.
Co robicie kiedy zaczynaja sie wam podobac inne kobiety? Jak sobie radzicie.
Ostatnio wpadla mi w oko znajoma z pracy, mysle ze ja jej tez i nie chce dopuszczac mysli o zdradzie.
Macie jakies rady, sposoby jak nie myslec o innych kobietach bedac w zwiazku?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: cześć zdrada to coś normalnego tylko robi się z tego temat tabu ale wiadomo że po jakimś czasie druga osoba się nam nudzi i jak natrafia się okazja to warto z niej skorzystać i wiele ludzi tak robi może nawet i wszyscy tylko nie mówi się tego oczywiście ale to co piszesz jest normalne pozdrawiam
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: ja sobie myślę o innych kobietach, ale bardziej w formie fascynacji wyglądem i charakterem niż próbą zaspokojenia popędu, a o przeżyciu drugiej miłości w ogóle nie myślę. Z jedną mogę pogadać o niczym, z drugą rzucać dwuznacznością i na tym koniec.
Dodam, że z żoną jesteśmy razem 14 lat, 7 jako małżeństwo, a od żony dostaję (z wzajemnością) dużą swobodę działań (niektóre w ramach realizacji swoich pewne fantazji). Żona
  • Odpowiedz
husband: Warto sobie uświadomić, że dla przelotnego romansu po prostu nie warto. Za dużo do stracenia, za dużo osób do zranienia (żona, dzieci) i wyrzuty sumienia. Z kolei dłuższa relacja z kimś nowym też nie będzie wiecznie pełna iskier i podniecenia. Z czasem wchodzi się w ten sam schemat i nudę.
Może przypomnij sobie, co sprawiło, że się zainteresowałeś swoją żoną i co w niej kochasz. Zostawcie kiedyś dzieciaki rodzinie i
  • Odpowiedz