Aktywne Wpisy

JanTrajbal2 +68
Kataster od zaraz! Od pierwszego mieszkania! Nie moΕΌe tak byΔ, ΕΌe ludzie majΔ
mieszkania. Jak oni ΕmiejΔ
ΕmieΔ w ogΓ³le!
Mieszkanie prawem nie towarem!
Jeszcze kilka lat temu nie do wyobraΕΌenia byΕo by, ΕΌe ma wykopie chcΔ nowych podatkΓ³w. Jakie oburzenie byΕo bo kola miaΕa zdroΕΌeΔ przez podatek cukrowy a teraz? Maskara.
#nieruchomosci
Mieszkanie prawem nie towarem!
Jeszcze kilka lat temu nie do wyobraΕΌenia byΕo by, ΕΌe ma wykopie chcΔ nowych podatkΓ³w. Jakie oburzenie byΕo bo kola miaΕa zdroΕΌeΔ przez podatek cukrowy a teraz? Maskara.
#nieruchomosci

ΕΊrΓ³dΕo: temp_file1408054306074534576
Pobierz
Niech mi ktos wytlumaczy bo moze mi brakuje jakiejs perspektywy. Po co obcinac pasy w foteliku i tym samym zabijac iego glowna funkcjonalnosc? Czy ja czegos nie rozumiem? xD
#dzieci #samochody #foteliki i chyba troche #logikarozowychpaskow
#dzieci #samochody #foteliki i chyba troche #logikarozowychpaskow

ΕΊrΓ³dΕo: ZdjΔcie z biblioteki
Pobierz
Od dziΕ moΕΌecie poΕΔ czyΔ swoje konto na Wykopie z profilem w serwisie Fralio β platformie, ktΓ³ra pozwala na jednorazowe, dobrowolne wsparcie twΓ³rcΓ³w, inicjatyw i aktywnych uΕΌytkownikΓ³w. Bez subskrypcji, bez ukrytych kosztΓ³w β po prostu: "doceniam i dorzucam siΔ".
π Fralio + Wykop = integracja dostΔpna dla kaΕΌdego
JeΕli aktywujecie integracjΔ, przy Waszych wpisach pojawi siΔ ikonka prowadzΔ ca do profilu Fralio. To prosty i przejrzysty sposΓ³b, by inni mogli doceniΔ WaszΔ aktywnoΕΔ β nie tylko plusem.
π‘ Bezpiecznie i zgodnie z przepisami
Fralio obsΕuguje Goodone Sp. z o.o., posiadajΔ ca status MaΕej Instytucji PΕatniczej (MIP). Oznacza to dziaΕanie zgodne z regulacjami i nadzΓ³r KNF β bezpiecznie, uczciwie, transparentnie.
π Jak to uruchomiΔ?
1. ZakΕadacie konto na Fralio.
2. Kopiujecie link do swojego profilu.
3. Wklejacie go w ustawieniach konta na Wykopie. I gotowe β nie trzeba nic wiΔcej (ΚβΏΚ)
To w peΕni dobrowolna funkcja β jeΕli chcecie, ΕΌeby inni mogli Was doceniΔ w ten sposΓ³b, teraz macie takΔ moΕΌliwoΕΔ. SprawdΕΊcie, jak to wyglΔ da w praktyce: π https://fralio.com
[Marka wΕasna, autoreklama]
#reklama #wykop #fralio #wykopchangelog #zmianynawykopie
ΕΊrΓ³dΕo: Fralio
Pobierz@wykop: To raczej wy wymyΕlcie skΔ d mieΔ kasΔ by pΕaciΔ za udzielanie siΔ.
@Zgrywajac_twardziela: MoΕΌna, a nawet trzeba ( Ν‘ΒΊ ΝΚΝ‘ΒΊ)
Fralio CiΔ nie osΔ dzi. Wykopowicze sami zdecydujΔ , czy chcΔ doceniΔ TwojΔ twΓ³rczoΕΔ.
ΕΊrΓ³dΕo: nie-chce
Pobierz@wykop: a ja jestem ciekaw czy tym twΓ³rcom udostΔpnicie jakiΕ panel do tworzenia wpisΓ³w jak na YT. SzczegΓ³lnie byΕoby to przydatne dla ludzi, ktΓ³rzy chcΔ publikowaΔ wpisy cyklicznie, ale nie zawsze mogΔ zrobiΔ to kaΕΌdego dnia o tej samej porze.
Komentarz usuniΔty przez autora
ΕΊrΓ³dΕo: 78b21017949_no_i_co_mnie_to
PobierzΕΊrΓ³dΕo: image
Pobierz