Aktywne Wpisy
Lujdziarski +367
Chuop w lidlu kupił sobie polówke typu Vice city
SzymonXes +90
Straciłem możliwość i żałuję. Co zrobić, taki los incela (╥﹏╥)
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #podrywajzwykopem #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #podrywajzwykopem #blackpill
Oto ta skandaliczna i żenująca zdaniem "prawaków" wypowiedź:
A tutaj znalezisko naszych kochanych nazioli:
https://www.wykop.pl/link/4041473/zenujace-slowa-muftiego-ligi-muzulmanskiej-w-polsce/
Mój komentarz:
Nawet jeżeli ktoś uważa, że sytuacja nie jest symetryczna to jakim prawem odbiera możliwość innej oceny sytuacji i to osobie najbardziej zainteresowanej. Idea wolności słowa chyba przekracza naziolski potencjał intelektualny. A co do samego porównania, to uważam, je za całkiem trafne. Znieczulica jaka bije z komentarzy na głównej jest tego dosadnym dowodem.
Rekiny zagryzły emigrantów - dodanie linku "ratujmy rekiny", "oby rekiny się nie pochorowały"
Rozbite szyby w centrum muzułmańskim - "kto ich tu zapraszał" (wolność wyznania w konstytucji?)
200 ofiar zamachu w Egipcie - "niech się wybijają", "znów kilku mniej"
itd itp
Zamieńcie sobie słowo "imigrant" w rakowych komentarzach na słowo "żyd" i mamy "Der Stürmer" z połowy lat 30-tych.
#neuropa #bekaznarodowcow #polityka #ksenofobia #nacjonalizm #islam
@lakukaracza_: Czyli wykorzystanie wolności słowa do skrytykowania czyichś słów i uznania ich za żenująca uznawasz za zwalczanie wolności słowa? Mufti miał prawo powiedzieć co powiedzieć, ja mam prawo powiedzieć że jego wypowiedź jest arogancka i pełna ignorancji. Czyni mnie to nazistą?
@Towarzysz_Moskwin: zacznij od usunięcia konta, towarzyszu.
Chyba raczej nie( ͡° ͜ʖ ͡°)