Aktywne Wpisy
Stemitor +766
Jak to jest, że całe pokolenie facetów uczestniczących w poborowym wojsku dało sobie wmówić że to zrobiło z nich „prawdziwych mężczyzn”? Przecież to miało na celu nauczenie ich wykonywania debilnych rozkazów narażających ich życie bez nawet chwili zastanowienia i żadnego sprzeciwu xD
#wojsko #zasadniczasluzbawojskowa
#wojsko #zasadniczasluzbawojskowa
Sanah wydała nowy album i byłem zmuszony tego słuchać podczas powrotu z urlopu. Wszystko oczywiście w tonie feminizmu i tego że ci źli faceci nie są wcale potrzebni kobiecie. Ale z jedną piosenką to już przesadziła xD
Kobieta śrubką jest
Która światem dziś obraca
Niech ktoś jej wytłumaczy że śrubką kręci śrubokręt xD
#logikarozowychpaskow
Kobieta śrubką jest
Która światem dziś obraca
Niech ktoś jej wytłumaczy że śrubką kręci śrubokręt xD
#logikarozowychpaskow
#zalesie #atopolskawlasnie #patologiazewsi #mojkrajtakipiekny #socjalizm #protip
@uqulel2000: Właściwie czemu niepracująca żona miała by dawać dodatkowe punkty do żłobka? Chyba lepiej aby były miejsca dla dzieci które nie mają z kim zostać.
@qbicone: tez kiedyś myślałam, ze to słabe ze dzieci patusow maja łatwiej o żłobek. Ale trafiłam na artykuł, w którym opiekunki mówiły, ze Piotrusia to ostatnim posiłkiem napychaly pod korek, bo wiedziały, ze następne co zje to dopiero śniadanie w żłobku następnego dnia :/
Trafiło to do mnie. Dla dobra dzieci,
@qbicone: Dlatego ja posyłam do prywatnego, żeby nie chodziło z tą patolą co ma niebieskie karty tylko z normalnymi dziećmi.
Czy wg Ciebie lepiej aby takie dziecko wychowywało się tylko w patologicznej rodzinie i od małego chłonęło tylko patologiczne zachowania, czy może lepiej aby jednak poszło do żłobka gdzie dostanie odpowiednią pomoc i opiekę?
@pablosik: Mówiłem o PIT i składkach, nie o VAT
Przykład mój: w poniedziałek żona dzwoni potwierdzić, że jesteśmy nadal chętni na miejsce. Okej, pani potwierdza - 254 miejsce na liście.
W czwartek telefon: jest miejsce dla młodej, bierzecie? Tym sposobem mieliśmy zaklepane miejsce w państwowym żłobku od września, młoda poszła na początku listopada.