@wiezik_patrycja: Heroesy są popularne tylko w Polsce i Rosji. Poza tym graczy poziomu pro ogląda się dość słabo, siedzi sobie taki gracz i przez 30min myśli co zrobić w 1 turze.
@coolpa96: Po czym bierze 20 rusałek i bije kościane smoki mając bohatera na 6lv ( ͡°͜ʖ͡°) @wiezik_patrycja: Balans jest względnie słaby, inna sprawa że my trochę gloryfikujemy heroes 3 świetna gra ale jak przegrasz tysiące godzin to zobaczysz jak wiele wad posiada.
@MrNobody567: Na wszelkich turniejach, zawodach obowiązuje zegar szachowy. Za sprawą jednoczesnych tur w hocie i przyśpieszenia animacji był grany turniej na jebusie (popularny szablon do generacji losowych map) z zegarem 8:4:1 jeśli dobrze pamiętam, rozgrywka kończyła się w 2-3 godziny i była całkiem widowiskowa. @coolpa96: Jeszcze Ukraina i Białoruś. ( ͡°͜ʖ͡°)
@wiezik_patrycja: Są turnieje off-line w Rosji, 2 razy do roku i zlot w Polsce w sierpniu, i to wszystkie zawody poza internetem. xD A w internecie jest popularna rosyjska liga gdzie jest sporo turniejów i ze streamowania gry na profesjonalnym poziomie utrzymuje się 2-3 graczy tam. A poza tym są jacyś polscy youtuberzy którzy robią gigantyczny hajs grając w heroesy i gadając jakieś głupoty od których uszy więdną.
@wiezik_patrycja: Bo H3 to troche jak szachy. Gry zawodowców są zrozumiałe tylko dla ludzi co są chociaż semi pro. Jedynie odmiany blitzkreig miałyby sens czyli np. 2 minutowe tury. Oglądałeś na YT gry? Prosi zanudzają, ja jako fan mam kłopot żeby ich oglądać do końca.
@wiezik_patrycja: Balans jest względnie słaby, inna sprawa że my trochę gloryfikujemy heroes 3 świetna gra ale jak przegrasz tysiące godzin to zobaczysz jak wiele wad posiada.
@MrNobody567: Pewnie Luna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wiezik_patrycja: No ogólnie hirołsy własnie z Rosji pochodzą :P
Może to nie e-sport ale jakaś alternatywa dla zabicia czasu. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@MrNobody567: a powiedz mi HOTA nie poprawia balansu czy jest "trochę" lepiej w tym dodatku?
@coolpa96: Jeszcze Ukraina i Białoruś. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A w internecie jest popularna rosyjska liga gdzie jest sporo turniejów i ze streamowania gry na profesjonalnym poziomie utrzymuje się 2-3 graczy tam. A poza tym są jacyś polscy youtuberzy którzy robią gigantyczny hajs grając w heroesy i gadając jakieś głupoty od których uszy więdną.
@wiezik_patrycja: Bo H3 to troche jak szachy. Gry zawodowców są zrozumiałe tylko dla ludzi co są chociaż semi pro.
Jedynie odmiany blitzkreig miałyby sens czyli np. 2 minutowe tury.
Oglądałeś na YT gry? Prosi zanudzają, ja jako fan mam kłopot żeby ich oglądać do końca.