Aktywne Wpisy

mickpl +467
Jak te patałachy serio przegłosują 0% które zrujnuje życie dziesiątkom tysięcy młodych ludzi, którzy stali w nocnych kolejkach i wepchnęli ich o margines błędu na sejmową większość - to powinni przez tych samych ludzi zostać wywiezieni na taczkach.
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci

GabrielOcello +257
Rozumiecie w ogóle bekę, że pomimo tak dużego sprzeciwu społeczeństwa pachoły z rządu dalej kminią jak tą j----ą ustawę przepchnąć dalej, bo im tak pan deweloper powie? To jest taka abstrakcja, że nie mogę xD ja wiem, że myślenie o rządzie, który działa w służbie obywateli to jakaś utopia, ale to jest już srogie mafijne działania i łapówkarstwo, a oni się nawet z tym nie kryją. Jak se myśle kogo mamy w

LSK trafiły na giełdę hitbtc.com.
Wiecie jakie kroki (oprócz wysłania e-maila do hitbtc.com) można podjąć aby to odzyskać? Mieliście takie sprawy w swoim otoczeniu może?
Mówię o krokach prawnych i Policji.
Pozdrawiam
#lisk #kryptowaluty
To z supportem tickety najpierw. Pójście od razu drogą prawną to słaby pomysł.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_BnGsp6HoywZd56D2QgmfJxjisI10w858.jpg
PobierzPS. Jak jesteś tak doświadczony, to podaj konkretną odpowiedź.
@epic: mozolne śledztwo ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak na poważnie, to blockchain wszystko ci powie :D
Oszust wykupił domene LLsk.io i na niej zrobił kopię login.lisk.io.
Obaj tam weszli i tym sposobem ich środki zniknęły, gdyż oszust poznał ich passphrase.
Więc jeśli korzystaliście w przeszłości z web walleta to sprawdźcie w historii przeglądania czy nie korzystaliście z strony login.LLsk.io (strona już zdjęta). Polecam narazie
Żadne rozwiązania prawne tutaj zwrotu tokenów nie zapewnią.
Lecz tego może być więcej bo inna strona LLskDOTco stoi. Więc uważajcie na
@iAmTS: Zawsze od złodzieja można wyrwać pieniądze za które można kupić nowe liski, po wyrwaniu złodziejowi nóg z d--y.