Wpis z mikrobloga

@marcelus: jakby granie na Priesta nie było już teraz wystarczająco irytujące. Obszarówka czyszcząca cały board wokół której nie da się zagrać. Dobra robota Blizzard, jesteście głupsi niż myślałem.
Ta pierwsza zajebista na combo decki, zagrywasz pingwiny i inne słabe miniony, później to i opóźniasz zdobycie Antonidasa( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Fiktorianin: no ale wypełniasz deck takiemu szamanowi 10 gówno minionami np i on już nie ma jak grac, nie dociąga evolve itd. psujesz kombosy innym klasom, chodzi właśnie o to że wszystko idzie do decku
@marcelus: Co ten Blizzad, ten spell powinien za 7 powinien jeszcze leczyć Prista za równowartość zdrowia minionwów i zadać przeciwnikowi sumę ich ataków i dać mu kilka randomowych spelli. Teraz to będzie mógł cofnąć demony, który wymagały discardu lub życia, a nie będzie można ich przywołać DK. Ja #!$%@? jak mnie #!$%@? ta klasa.
@Vilu: to tak jak w gadzetonie - mowili zaraz wypadają wszystkie smoki to dajmy operativa już teraz - i 4 miesiące drgon priesta. brrrr.... Alebo z reno - zaraz wypada! Dajmy kazakusa. I 4 miesiące gdzie nie było żadnej kontrolnej tali bez reno
w skrócie - to nie jest argument