Wpis z mikrobloga

Nawiązując do ostatnich wpisów @SaveUs i @wszystkie_zajete na temat golenia rozumiem, że można nie lubić włosów na benku, ale że obrzydliwe na twarzy? Przecież zarost to jedna z najlepszych rzeczy u faceta. Nie mówię o januszowym wąsie czy menelskiej brodzie, ale z zadbanym zarostem praktycznie każdy facet wygląda lepiej i bardziej seksi niż bez. Uczucie lekkiego drapania też jest bardzo przyjemne. Również trochę włosów na klacie nie zaszkodzi. Taka moja opinia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gorzkiezale #feels #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@Domka1: hmm. Może bym zapuścił? Krótki zarost nosiłem zawsze w sumie :D tylko raz próbowałem zapuścić, ale bardziej wyglądalem jakbym zapuścił SIĘ a nie brodę xd
  • Odpowiedz
@Domka1: Ja lubię być na gładko na twarzy ogolony a jak się wieczorem ogole to mam dwudniowy zarost xD

Spotykałem się z taką co chciała bym się cały wydepilował. Krótka znajomość to była.
  • Odpowiedz
@Domka1: moja opinia jest taka ze kobiety w krotkich wlosach sa niekobiece. przeciez dlugie wlosy u kobiety to jedna z najlepszych rzeczy iu kobiety

jak widze brodę to musze dotknac xd. Lubie brody...

@NIEKONWENCJONALNA: a ja jak widze c---i musze dotknac. niestety ja musze wstrzymywac swoje zboczenie, ty nie xd
  • Odpowiedz
dodam jeszcze jedna zje*(**** ana rzecz. pomijajac ze golenie jest do bani bo szarpie skore i jest duzo bardziej nieprzyjemne niz golenie jaj, nog czy czegokolwiek, to przy calowaniu z kobietą jak ma słabą cere to robi sie cała czerwona i ma krosty. dlatego gladka gęba jest dobra
  • Odpowiedz
  • 3
@Domka1: w sumie. Why not? :D od dzisiaj zapuszczam. Zobaczymy co z tego wyjdzie. I tak nigdy nie lubiłem się golić i tylko strzygłem się maszynką fryzjerską :d
  • Odpowiedz
  • 1
@Domka1: może :) ale co do wpisu, to nie cierpię być ogolony na 0 albo na krótko nawet, bo jest mi tak niewygodnie jakoś. A jak mirek @Ambiwalentnik wspomniał, krótki zarost bardzo kłuje i powoduje podrażnienia. Ale ładna broda to co innego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz