Wpis z mikrobloga

#udemy #programowanie #javascript
https://www.udemy.com/javascript-od-podstaw-do-eksperta/?utm_source=facebook-intl&utm_medium=udemyads&utm_campaign=INTL-FB-PROS-TECH-Dev-PLJavascript-BF-PL-POL_._ci_1229086_._sl_POL_._vi_TECH_._sd_All_._la_PL_.&utm_term=undefined&k_clickid=52c39c7b-c343-4a6a-b826-ffd82be97020_136979818
Warty cos ten kurs czy pieniazki w------e w bloto ? Moj poziom jest taki ze jakies proste programy/gierki/interakcje na stronie zrobie ale czesto musze pomagac sobie nawet w najprostszych rzeczach dokumentacja.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PendzoncySzczypiorek: szczerze nie znalazlem dobrego darmowego kursu js, wiem ze mozna nauczyc sie za darmo ale jesli to 35 zl ma mi dac posegregowany i dobrze przekazany material to warto. Ludzie placa za naukre programowania i po 15k mimo ze "mozna za darmo", ja pytam czy to koleny januszowy kurs czy jest to w miare sensownie poprowadzone.
  • Odpowiedz
@Inveth: ale ja czsto przy mega banalach a czasem to przy kazdej komndzie musze sie upewnic jaki argument przyjmuje i czy napewno tak dziala ( nie ucze sie na pamiec bot o bezsensu )
  • Odpowiedz
@turtelian: jak już umiesz czytać dokumentacje to z tego korzystaj. Żaden kurs Cie nie nauczy jak sam nie przesiedzisz tych x godzin przy najprostszych błędach i szukaniu odpowiedzi na stacku
  • Odpowiedz
@manioo23: to tez wiem ;) ale moim problemem czesto jest to ze nie wiem za co sie wziac :D Dlatego ostatnio polubilem codewarsy, siadam w pracy mam proste problemiki do rozwiazania robie kilka dziennie i cos zawsze sie naucze/przypomne. Minus taki ze sa oderwane od html/css wiec eventy i inne rzeczy do ktorych js jest stworzony odpadaja ;/
  • Odpowiedz
@turtelian: Ja nie widzę w tym nic złego - po to masz dokumentację czy stacka.. Sporo rzeczy idzie zrobić czy pamiętać z przyzwyczajenia, resztę trzeba sobie po prostu przypomnieć (najgorzej to nie wiedzieć i zapomnieć ( ͡° ͜ʖ ͡°))
  • Odpowiedz