Aktywne Wpisy
Milo900 +7
Co za janusze. Koles mial zamowienie glovo na 145 zl. I #!$%@? zamiast te 14-15 zl tipa (tylko 10% zamowienia), daje 150 i rzuca januszowo "reszty nie trzeba".
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
hetman-kozacki +42
Zauważyłam, że zazwyczaj to niscy faceci patrzą na mnie na ulicy, piszą do mnie na portalach społecznościowych. Bardzo rzadko pisze na #tinder czy podrywa mnie ktoś wyższy. Zawsze widząc jakiegoś wysokiego faceta ma on u boku dziewczynę o wzroście na oko 150-165cm. Jak myślicie z czego to wynika? Ci niźsi chcą się dowartościować przez wyższą kobietę? a znowu wysocy.. oni pewnie chcą mieć malutką kobietkę, którą będą mogli się zaopiekować, bo twierdzą, że skoro są wielcy to muszą mieć niską dziewczyne? jak to jest? Fajnie byłoby zobaczyć tutaj też opinie jakiegoś mężczyzny.
Boicie się wyższych od siebie bądź wysokich kobiet? jak to jest kiedy widzicie wysoką ale bardzo ladna babkę ? Wysoki wzrost to #przegryw czy #wygryw ? #zwiazki #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
A pary widuję najróżniejsze, często wyglądają jak flip i flap i im to nie wadzi.
Dla takiej dziewczyny ponad 180 wzrostu niełatwo jest znaleźć dużo wyższego kolesia, bo
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Imo to wynika z tego ze statystycznie takich niskich jest więcej i tyle
@Shyvana: eee, czyli 2cm mniej niż Ty to zdecydowanie niższy?
@kptant: Najpierw się muszą w sobie zakochać a np ja mając 187cm od razu odrzucam niskie kobiety bo mi to najzwyczajniej nie pasuje. Może być brzydsza laska ale jak ma 170+ to biere :)