Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Zauważyłam, że zazwyczaj to niscy faceci patrzą na mnie na ulicy, piszą do mnie na portalach społecznościowych. Bardzo rzadko pisze na #tinder czy podrywa mnie ktoś wyższy. Zawsze widząc jakiegoś wysokiego faceta ma on u boku dziewczynę o wzroście na oko 150-165cm. Jak myślicie z czego to wynika? Ci niźsi chcą się dowartościować przez wyższą kobietę? a znowu wysocy.. oni pewnie chcą mieć malutką kobietkę, którą będą mogli się zaopiekować, bo twierdzą, że skoro są wielcy to muszą mieć niską dziewczyne? jak to jest? Fajnie byłoby zobaczyć tutaj też opinie jakiegoś mężczyzny.
Boicie się wyższych od siebie bądź wysokich kobiet? jak to jest kiedy widzicie wysoką ale bardzo ladna babkę ? Wysoki wzrost to #przegryw czy #wygryw ? #zwiazki #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
  • 31
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Tak to jest, że jak ktoś Ci się podoba, pasujecie do siebie i się kochacie, to wzrost nie ma absolutnie żadnego znaczenia. Możesz mieć 160 cm wzrostu jak i 190 cm, a tylko od Ciebie i faceta będzie zależało to, czy ze sobą będziecie. ;)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania a ja bym do tego nie ubieral takich przemyśleń, tylko powiedział że są to zwykle preferencje. Mi na przykład podobają się dziewczyny powyżej 1,70 wzrostu i nie przeszkadza mi nawet jak jest trochę wyższa ode mnie (mam 183 a najwyższa moja dziewczyna 187)

A pary widuję najróżniejsze, często wyglądają jak flip i flap i im to nie wadzi.

Dla takiej dziewczyny ponad 180 wzrostu niełatwo jest znaleźć dużo wyższego kolesia, bo
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Jako wysoka osoba stwierdzam, że jakoś wysokie kobiety nie są w moim typie. 170 cm jest optymalne. Małe też są fajne :) Jesli bym się obejrzał za doścwysoką kobietą to musiała by mieć szczupłą wysportowaną sylwetke. A często się widzi nie tyle wysokie co DuŻe, z masywnymi udami w ogóle z nogami jak kolumny od molo w sopocie. Nie pociąga mnie to. Drobne kobietki są najlepsze.

@AnonimoweMirkoWyznania: Facet wadliwy,
  • Odpowiedz
Ja mam 177cm i często jak mialam jeszcze konto na sympatii pisali do mnie niscy faceci, zdecydowanie nizsi ode mnie. Czasami nawet tacy 168-175cm xD
Imo to wynika z tego ze statystycznie takich niskich jest więcej i tyle
  • Odpowiedz
@Plecakofil może jakbyś skopiowal dobrze, a nie pod teze, widziałbys ze zakres zaczynal się od 168cm i o ile 175 to nie zdecydowanie nizszy, to 170 albo 168 juz tak
  • Odpowiedz
Tak to jest, że jak ktoś Ci się podoba, pasujecie do siebie i się kochacie, to wzrost nie ma absolutnie żadnego znaczenia.

@kptant: Najpierw się muszą w sobie zakochać a np ja mając 187cm od razu odrzucam niskie kobiety bo mi to najzwyczajniej nie pasuje. Może być brzydsza laska ale jak ma 170+ to biere :)
  • Odpowiedz
@kptant: oczywiście że tak :) chciałem tylko pokazać że jednak przed poznaniem i zakochaniem każdy ( chyba ) zwraca najpierw uwagę na fizyczność.
  • Odpowiedz