Aktywne Wpisy

kutmen2 +117
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę
Radkko95 +270
Cześć, Miraski! Robię #rozdajo gry na Steamie do 150 zł. Wszystko po to, żeby zachęcić Was do zakupu gier z 30% zniżką, a czasem nawet większą — w zależności od ceny gry. Mam na Steamie dużo skrzynek, które chciałbym spieniężyć. A że ze Steama nie mogę wypłacić pieniędzy, to pomyślałem o sprzedaży gier po okazyjnej cenie. Wy macie tanio gry, a ja mam realne pieniądze 😁
Udział biorą wszyscy którzy
Udział biorą wszyscy którzy
źródło: 1000000188
Pobierz

Tylko kupuj lepiej starą wersję nie Youth edition.
@laoong to polecam czekać, jak chcesz mogę cię wołać jak będzie
@gromusek: A to nie przeszkadza, że to nie wersja europejska? Jest jakaś istotna różnica?
ps. czy te hulajnogi mają jakieś wersję prędkości ? Kolega miał jakieś xiaomi z różnymi prędkościami - tryby ustawianie przez przycisk power.
@laoong kompletnie się nie znam na różnicach w wersjach. Jedynie przy przycisku power są krzaczki (niestety to nie naklejka i chyba nie można tego zerwać)
Co do prędkości te nie, są inne inaczej wyglądające, one są wolniejsze.
@laoong mam chińska, nie mam krzaczków na power
PS, czemu zostawiłeś tył a przód tylko zalewałeś ?
No czekam do jutra, czy nie będzie nic tańszego, jak nie, to biere :)
A mam jeszcze pytanie ( pozwolę sobie zawołać @Andczej ) - jak zaglądam na allegro, to tam ludziki piszą, że sprzedają jakąś najnowszą wersję 1.3, a na GB nie ma żadnych takich oznaczeń. Założyć, że wersja od majfrienda to też ta "najnowsza"?