Wpis z mikrobloga

Pomijając wszelkie dramy - może mi ktoś powiedzieć jak to jest możliwe, że chudy byk 5 razy rozstaje się z Kingą i za każdym razem mówi, że to definitywny koniec, niby odwozi jej ciuchy, niby nie ma jej na grupach, nie ma admina, niby ona go blokuje na FB, a potem i tak do siebie wracają? Miłość czy ustawka?

I po #!$%@? za każdym razem gadać że to D E F I N I T Y W N Y K O N I E C, skoro tak nie jest?

#rafonix
#chudybyk
#danielmagical
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamil7barca: Jak jest w miarę ogarnięty to by nie robił 5 ustawek. Jeden raz taka akcja ok ale potem ludzie szybko czają o co chodzi i naraża się w ten sposób na śmieszność. To raczej nieprzepracowane infantylne relacje emocjonalne dwojga młodych ludzi.
  • Odpowiedz
@kamil7barca: nie koniecznie na pokaz, ludzie "młodzi" często się rozstają i schodzą. Gadają głupoty, że koniec na serio a potem za tydzień znowu razem. To nie jest ustawka, to bardzo często można spotkać, tylko nie można siedzieć ciągle na wykopie, bo wile sensacji w okół realu ciebie omija.
  • Odpowiedz
@kamil7barca: Tak samo jak Gocha za każdym razem definitywnie #!$%@? grubasa z Urzędniczej. Bez krzyków stream byłby jeszcze nudniejszy, więc trzeba podkręcać atmosferę udawanymi kłótniami, żeby jełopy wysyłały kasiorkę na kolejną konsolę czy grę...
  • Odpowiedz
@vegeciak: znam te wszystkie czynniki, wiem co wpływa na hype, ale żeby aż tak daleko się posuwać, blokować się na fb, wozić ciuchy, mówić że to definitywny koniec, wyprowadzać się, a potem wracać do siebie... po prostu "xD"
  • Odpowiedz
@kamil7barca: Może nakręcają hype, może są tak dziecinni że dla nich takie rozstania i powroty to norma, kto to wie... Mnie ich życie i miłosne problemy nie interesują, a jeżeli robią to dla nakręcenia dramy, to średnio to do mnie trafia - dużo skuteczniejsze byłoby zorganizowanie kociołka, głośnej imprezy, dymów, itp. itd.
  • Odpowiedz