Wpis z mikrobloga

#oneplus #android

Mirki, kto zamówił oneplus 5t, jaka wersja, jaki czas oczekiwana na realizację zamówienia, chwalić się ;)
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kvbvs: jako że miałem pixla brać albo lg v30, a się rozmyśliłem, to też 128/8, szkło, 2 case'y plus ubezpieczenie na rok 49 jurków :P i jeszcze mi zostały na kilka skrzynek piwa :D
  • Odpowiedz
@BooB: ja zamówiłam podstawowa wersje + szkło/case + case czerwony. Wysyłka 27.11. wybrałam „słabsza” wersje bo jest w zupełności wystarczająca. Nie potrzebuje 128G bo i tak trzymam większość w chmurach (nas, google photo itd). 8GB ramu troche szkoda, ale z drugiej strony to wiecej miejsca na uruchomione aplikacje = szybciej bateria sie rozładuje (tak to sobie tłumacze ). Nie wykupiłam dodatkowego ubezpieczenia - jak juz przyjdzie to wybiorę to z
  • Odpowiedz
  • 1
@sirin: @sirin: ja myślałem ze te ubezpieczenie to jakieś takie ich oneplusowe, a to jest klikochron.pl, z tego co czytałem to ma różne opinie, ale większość dobrych niż tych złych :P Nigdy ubezpieczenia na telefon nie miałem, chociaż w sumie w życiu tylko raz rozbiłem telefon jadąc rowerem, a tak to raczej nigdy mi nawet z ręki nie wypadają :P
  • Odpowiedz
  • 1
@sirin: ja sobie wziąłem case sandstone no i tez ten silikonowy czerwony, fajny taki - oczojebny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz