@Jebwleb: bo ten pomnik i napisy na nagrobku wyglądają żałośnie. Ja ruskie nagrobki.
Natomiast reklama sponsora to już w ogóle nie na miejscu. To jest cmentarz, nie gazetka promocyjna w sklepie. Zarządca cmentarza na to nie powinien się zgodzić.
@Jebwleb: W Tarnowie wystartował w czterech meczach, był wychowankiem Stali Rzeszów. @Haetham: Pomijam decyzję klanu Rempałów, kto w Grupie Azoty uznał, że to dobry pomysł żeby reklamować się na cmentarzu? To hołd dla Krystiana czy baner reklamowy?
Jako, że są zarzuty i jest oczernianie mnie, że rzekomo nie jestem Polakiem tylko ruskim to wrzucam dowód, że oczerniający mnie ludzie się mylą. Wszelkie nieodpowiednie komentarze szkalujące będą usuwane. #ukraina #rosja #wojna #wykop
Komentarz usunięty przez autora
@Jebwleb: bo ten pomnik i napisy na nagrobku wyglądają żałośnie. Ja ruskie nagrobki.
Natomiast reklama sponsora to już w ogóle nie na miejscu. To jest cmentarz, nie gazetka promocyjna w sklepie. Zarządca cmentarza na to nie powinien się zgodzić.
Ciekawe czy sam Krystian ucieszył by się z tego, że po śmierci będzie robił za baner.
@Haetham: Pomijam decyzję klanu Rempałów, kto w Grupie Azoty uznał, że to dobry pomysł żeby reklamować się na cmentarzu? To hołd dla Krystiana czy baner reklamowy?