Aktywne Wpisy
Najlepszymi anty-marksistami są byli marksiści; byłam długi czas komunistką i nie ma niczego czym bym bardziej gardziła; dokładnie wiem o co w tym chodzi i nie da się osiągnąć takiej jasności jeżeli się kiedyś przez to bagno nie przeszło;
interesowałaby kogoś seria wpisów na temat socjalizmu, trochę bardziej z wewnątrz?
#antykapitalizm #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #revoltagainsthemodernworld
interesowałaby kogoś seria wpisów na temat socjalizmu, trochę bardziej z wewnątrz?
#antykapitalizm #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #revoltagainsthemodernworld
Wchodzisz do restauracji i widzisz tę dziewczynę siedzącą samotnie przy stole. Co robisz?
#pytanie #glupiewykopowezabawy #heheszki #ladnapani #podrywajzwykopem
#pytanie #glupiewykopowezabawy #heheszki #ladnapani #podrywajzwykopem
#samochody #mechanikasamochodowa #mechanika #motoryzacja #mercedes
Komentarz usunięty przez autora
Co prawda nowe silniki mercedesa sa
@BRACIA_PlERDOLEC: Bosch to jest zwykły warsztat, który spełnił jakieś tam wymogi i dostał franczyze Boscha czyli w praktyce ich logo i tyle. Nie jest to nic lepszego niż zwykły mechanik. Oczywiście to zależy od tego kto tam pracuje - mogą się zdarzyć i fachowcy i lenie.
Wiele auto oddawałem do "serwisu Boscha" i niestety nie robili lepiej niż inni, w wielu przypadkach dużo gorzej, a
@mickovsky: Chyba takie mają procedury, że nie wstawią używanych części. Takie wymogi franczyzy Boscha chyba. Ale miałem raz przypadek że właśnie w Boschu przywiozłem używaną część i mi wymienili (ale to element nadwozia, więc może