Wpis z mikrobloga

@yourgrandma: Sabre Turbo z salonu samochodowego w Vice City absolutnie wygrywa. Bawiłem się tak, że wkurzałem siły porządkowe na 5 gwiazdek, tak że na ulicach jeździły czołgi (przypominam, że zaledwie dotknięcie czołgu samochodem powodowało wybuch samochodu!), następnie brałem Sabre Turbo z salonu, włączałem stację V-Rock i przy dźwiękach klasycznego rocka robiłem slalomy między czołgami i żołnierzami strzelającymi z karabinków.
Ech, młodość... :P Aż sobie chyba odpalę znowu :D
  • Odpowiedz
@yourgrandma: Oczywiście radiowóz z GTA2 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Najszybsze auto w grze, równie szybki był chyba tylko Meteor z drugiego poziomu, ale on nie miał koguta na dachu (za to w radiowozie nie było muzyki z radia). Czasem lubiłem bawić się w policjanta - jeździłem po mieście radiowozem i gdy zobaczyłem kieszonkowca (takiego w czerwonej koszulce) albo złodzieja samochodów (w zielonej), to wkraczałem do akcji
k.....1 - @yourgrandma: Oczywiście radiowóz z GTA2 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Najszybsze auto w grze...

źródło: comment_e3UwlCuENoLZK6WvaE8XLwKINpaaiDjg.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Sabre Turbo z salonu samochodowego w Vice City absolutnie wygrywa. Bawiłem się tak, że wkurzałem siły porządkowe na 5 gwiazdek, tak że na ulicach jeździły czołgi (przypominam, że zaledwie dotknięcie czołgu samochodem powodowało wybuch samochodu!), następnie brałem Sabre Turbo z salonu, włączałem stację V-Rock i przy dźwiękach klasycznego rocka robiłem slalomy między czołgami i żołnierzami strzelającymi z karabinków.

Ech, młodość... :P Aż sobie chyba odpalę znowu :D

@yourgrandma : Coś ty
Sebeq92 - > Sabre Turbo z salonu samochodowego w Vice City absolutnie wygrywa. Bawiłe...

źródło: comment_u2p0gTP1hVEYJUFPUmPtMkTF1GZChes0.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz