Aktywne Wpisy
TSR44 +297
damianooo8 +9
#zwiazki #kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski #malzenstwo
Czy własną żonę można zgwałcić? W sensie czy prawnie jest to tak zaklasyfikowane? Jeśli mam żonę a ona odmówi współżycia, wtedy ja ją do niego przymuszę siłą, to czy to jest prawnie uznane jako gwałt?
Pytam serio. Bo mi ta kwestia kompletnie umknęła ze świadomości. Jak jeszcze chodziłem do kościoła to pamiętam że kościół katolicki zabraniał kobietom odmawiania współżycia.
Czy własną żonę można zgwałcić? W sensie czy prawnie jest to tak zaklasyfikowane? Jeśli mam żonę a ona odmówi współżycia, wtedy ja ją do niego przymuszę siłą, to czy to jest prawnie uznane jako gwałt?
Pytam serio. Bo mi ta kwestia kompletnie umknęła ze świadomości. Jak jeszcze chodziłem do kościoła to pamiętam że kościół katolicki zabraniał kobietom odmawiania współżycia.
Zrobię drewnianą skrzynkę z dowolnym obrazkiem i dedykacją. Plusujcie wpis i w komentarzach wrzucajcie obrazki jakie chcielibyście mieć na skrzynce (nie muszą być śmiechowe), a spośród trzech najbardziej plusowanych wybiorę zwycięzcę. Możecie też argumentować dlaczego wybraliście ten konkretny obrazek. Kiedyś już robiłam wykopową skrzynkę (pic rel), więc grafika z niej raczej odpada, bo nie lubię dubli ;) Na wewnętrznej stronie skrzyneczki mogę zamieścić dedykację lub życzenia jeśli ta ma być prezentem dla kogoś.
Korzystając z okazji zapraszam też do komentowania postów na moim blogu madeinhome.pl
Zielonki nie biorą udziału, losowanie w piątek (17.11) jakoś wieczorem ok. 20. Chciałabym żeby zwycięzca po otrzymaniu skrzyneczki pokazał ją we własnym wpisie :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.