Wpis z mikrobloga

• 1108
Cóż za piękny dzień xD powiedzenie 'karma wraca', które tak uwielbiam na prawdę działa xD

Właśnie jestem po krótkiej i treściwej rozmowie z moja byłą, która 'w przypływie emocji' dała d--y chłopakowi swojej przyjaciółki XD moja ukochana była głupią p---a właśnie zadzwoniła z płaczem czy mogę ją odebrać z dworca bo wraca z Berlina gdzie mieszkała ze swoim chłopakiem ukochanym, z którym wyjechała po kilku dniach. Mówi: Anon zostalbys u mnie na noc lub dwie, byśmy porozmawiali.

Taki c--j szlampe, popuscilas z procy i mówiłem Ci, że karma wróci XD typ ja zdradził z koleżanką z pracy. Jaka ja mam satysfakcję teraz xD pijcie ze mną kompot Mirki za karmę, która istnieję. Oczywiście po rozmowie powiedziałem jaki ja teraz jestem szczęśliwy i jak mi się dobrze układa!

Pamiętajcie Mirki i Mirabelki, jak macie zamiar popuścić benis lub wadzajna będąc w związku to lepiej p-----------e z mostu na głupi ryj!

#takaprawda #zdrada #zwiazki #heheszki #j-----------------i #niewiernesuki #niewiernepsy #podludziebezhonoru #karma

Edit. Szanujcie się ludzie xD
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mechaos: Gdybyś kochał to byś wybaczył i zaakceptował miłość w postaci dziecka tamtego typa. Po prostu nie dorosłeś do prawdziwego związku. Nigdy więcej nie nazywaj się mężczyzną.
  • Odpowiedz
I te teksty w stylu ja ci wybaczałam jak coś z------ś i dawałam szanse annon ( ͡° ʖ̯ ͡°) (Tak ale nie popuszczałem benisa z mirabelkami na boku ( ) )
  • Odpowiedz
via Android
  • 19
@Kvazar jestem ćwierćchlop w takim razie xd
@Deczu tata wyraźnie nauczył mnie jako małego anona, że jak się robi jedno i chce się zacząć drugie to pierwsze trzeba skończyć. Tego się trzymam! Dziękuję tatko za to czego nauczyłeś ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@mechaos: ty nieczuły samcu ona przecież zrobiła to z miłości i nadmiaru hormonów a ty ją tak traktujesz podle jak męska świnia szowinistyczny prostak i orangutan zobaczysz już nigdy nie bedziesz szczesliwy bo tylko ona cie kochala tak bardzo ze swoja milosc musiala wyladowac na obcym kutasie
  • Odpowiedz