Aktywne Wpisy
Vladimis +192
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
@kicioch, mogę zajumać Twojego avatara?
Ale komu by się chciało ziemniaki obierać i kroić? Chociaż dla Ciebie może by jeden wystarczył :P Chyba, że mam gotowe z zamrażalnika wyciągnąć. Ale w sumie to niezdrowe!
@witoldzik:
Za późno :P
@witoldzik: Azory, ale na samej granicy z Krowodrzą wiec w sumie nie Azory :P Mieszkam w bloku jak się łączy Wrocławska z Wybickiego więc z pętli Cię nie usłyszę :P
Wiesz co? W sumie to nie chce mi się wstawać żeby te frytki robić :P
@witoldzik:
A tak przy okazji, coś z tym grillem ruszyło w końcu ;) ?
@MasterSoundBlaster: Nie ;P jakoś się nie mogę zabrać za to ;/
Komentarz usunięty przez autora
To się zabierz, bo zaraz wrzesień będzie :P Wystarczy wpis na mikro zrobić w którym byś obadał nastroje ludzi ;) Ale tak jak wstępnie planowałeś chyba nie wyjdzie, bo za mało czasu już.
@kicioch:
Ale mam makaron z truskawkami! <3
Tak, ale trzeba wcześniej ogłosić itd. Bo znów marudy będą jęczeć ;) Ty jesteś teraz na gg?
@kicioch:
Nie znasz się :<
Czyli się nie znasz :P
Figa! Nie znasz się i już ;)