Aktywne Wpisy
arysto2011 +4
#bekazlewactwa Moja córka ma 9 lat. Nie ma telefonu komórkowego, tabletu, nic. Nie będzie miała do czasu osiągnięcia pełnoletności. Możecie sobie pierniczyć, że w szkole jej pokażą - może. Ale to będzie o niebo lepiej niż to #!$%@?, które dosięga ludzi z własną elektroniką.
Its-a-Me-Luigi +24
#nieruchomosci #oswiadczenie
Jako osoba kilka lat po studiach, poniżej 30 która głosowała na KO oświadczam, że w następnych wyborach zagłosuje na #konfederacja jeśli beka rozwali rynek nieruchomości. Wiem, że #nikogo ale nie zgadzam się z konfederacją w wielu aspektach. Ba, w niewielu się zgadzam. Ale to jedyna partia, która (przynajmniej póki) co nie macza palców w bece.
Jako przedstawiciel generacji Z chciałbym, żeby odbyły się protesty przeciwko bece, ale czuję że się
Jako osoba kilka lat po studiach, poniżej 30 która głosowała na KO oświadczam, że w następnych wyborach zagłosuje na #konfederacja jeśli beka rozwali rynek nieruchomości. Wiem, że #nikogo ale nie zgadzam się z konfederacją w wielu aspektach. Ba, w niewielu się zgadzam. Ale to jedyna partia, która (przynajmniej póki) co nie macza palców w bece.
Jako przedstawiciel generacji Z chciałbym, żeby odbyły się protesty przeciwko bece, ale czuję że się
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Trzymam kciuki, za lepsze doświadczenia. Osobiście nic do Ciebie nie mam :)
Zwyzywaj ją jeszcze trochę, to na bank pomoże xD
Niezły wieśniak z ciebie.
@skomplikowany_system_luster: 3 lata. duzo latwiej zapomniec osoby ktore nie krzywdzily